vulnerable -

Torsdag 17 maj

I torsdags så fick Ronja gröt igen mitt på dagen, och då åt hon också två smakportioner :) Sen var vi iväg och handlade och sen var vi förbi Jon&Helena en sväng. Åkte hem så Ronja fick sova, och sen gick vi ner till dom igen för att äta middag ihop. Grillat som vanligt ;) Helena hade marinerat kycklingfileer och så åt vi sallad, bakpotatis och sallad till. Vi hade fått en tallrik med kyckling&nudelwok av Nang som vi tog md oss dit också, allt var supergott. Tom Helenas fetaoströra (jag gillar inte fetaost, men just den osten var jättegod) var god :P

Efter middagen fick Ronja äta 2 smakportioner gröt igen och allt gick ner :) Duktiga lilla tjej. Nu har vi börjat ge henne av äppelgröten också. Jag vill ju som tro att den mättar mer då den är  från 6 månader och den naturella bara är från 4 månader, Helena trodde också det är näringen och fibrerna som styr åldern på gröt eftersom den är slät oavsett ålder. Och eftersom hennes lillmage verkar tåla äppelgröten fortsätter vi nog köpa den, eller den där banan&hallon, såg att den fanns på Coop i Lillänge, som också är från 6 månader.

Sen vi  lagt våra barn tog jag och Helena och smet iväg på macken och köpte lite choklad och sen cykla vi förbi mig så jag kunde hämta lite tyger och så, och så drog vi till Majkii för att ha sylan :) Väldigt trevlig kväll med massa snack, inte så mycket sytt för min del, men vad spelar det för roll? ;) Ritade av några av Majkiis mönster iaf :) Fick med mig hem en jättefin byxdress som Majkii sytt och som jag skulle få köpa av henne om Ronja kunde ha den, och det kunde hon, lite stor men den är så fin så jag bara msåte ha den :)






Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: