vulnerable -

Ny design

Nu har jag även ändrat om designen på denna blogg och använder numer en "header" längst upp som Marica gjorde för länge sen. Resten av designen har jag fixat och trixat med förut och har den även på min fotoblogg som nu har en länk i Maricas "header".

Dock så har jag ju samma egna header-bild i båda bloggarna, och det förvirrar ju lite, så så fort jag orkar ska jag göra en ny till min privata blogg som är mer personligt och inte ska utstråla "foto". Men det kommer.. nån gång.. håll till godo med detta så länge!

Vinterjacka 2010

Nu du Lollo kommer en bild på hur min nyinköpta vinterjacka ser ut :)

 EVEREST W DOWN PARKA F10

Min förra vinterjacka hade jag haft i 5 år tror jag, och den började förra året duna som fan och när våren äntligen kom var den tunn som en höstjacka, och det räcker ju inte med tanke på hur jävla kall vinter vi hade förra året och alla förutspår att denna vinter kommer bli likadan :( Så en ny jacka har stått på inköpslistan och ikväll hittade jag en varm, go dunjacka för rätt billig peng på Stadium, och dessutom når denna under rumpen :)Tror den kommer vara perfekt i vinter!

Dock tvinga Totta mig att köpa en i XL och den ser lite ut som ett tält, men då har jag något att växa i, och kan fortsätta mumsa på mina chips ;) Nä men jag planerar ju ha denna jacka typ i 5 år, och nog kommer jag säkert bli lite större, och dessutom vill jag nog ha barn inom 5 år och då må jag ju kunna få igen den trots stormage! Jag tänker långsiktigt när det gäller dyra kläder!

Test

Hej. Bara ett litet test. /madde

Edit: testade mobilblogga för första gången. Gick ju bra!