vulnerable -

- En udda blandning?

Nu har jag äntligen gjort rabarbersoppa av rabarberna jag fick av mamma&pappa förra veckan :) Var inte så svårt som jag trodde, och gick ju jättefort! Just nu står soppan på svalkning och under tiden tänkte jag springa ner på macken och köpa micropopcorn. Finns inget som är så gott som att dippa popcorn i rabarbersoppa nämligen! Låter säkert jättemysko, men prova om ni har chansen, ni kommer inte ångra er.. tror jag :P


Mmmmmmm!

- Längtar så jävla mycket..

..till semestern nu!! Idag var jag och Totta och betalade en resa som vi ska göra på semestern.. Den 31 juli drar vi till Norge/Trondheim och tidigt den 1 augusti åker vi med flyg till Santorini, som är en av alla tusen öar i Grekland. Jag är så jävla glad nu att det äntligen blir av, fatta vad underbart att få åka utomlands en vecka och bara njuta av solen, badet, utflykterna på ön mm :)

När vi bestämde att det bara skulle bli en vecka vi drog utomlands så gav jag upp drömmen om Tunisien och började söka efter andra ställen, från Norge, och då var Grekland det land som vart intressantast, och då slutligen fastnade jag för vulkanön Santorini som var känd för sina solnedgångar (ser kameramotiven framför mig) och svarta lavastränder.
En rolig grej om Santorini är att ca 80 % av alla vykort från Grekland tas på den ön, så nu måste jag införskaffa mig ett stativ, närbildsfilter och mer minneskort tror jag :D


Hittade en bild på Google som jag lånar för att visa lite hur det ser ut där
Jag lääääängtaaaaar!
<3

- Lilla ego

Idag var det ovanligt lite postbackar på jobbet (pga ett plan i Göteborg gått sönder) så typ hälften fick sluta tidigare. För mig blev det en halvtimme tidigare :p Efter det åkte jag hem, åt min goda lasange till lunch och kollade på mer avsnitt av serien Privileged som blivit en ny serie jag kommer följa. Råkade slå på första avsnittet som svensk tv visade i söndags och fastnade på en gång då jag gillar skådespelerskorna, och serien var helt i min smak (vilket kan bero på att det är samma skapare som till Gilmore Girls och Gossip Girl!). Som tur är så är Sverige så efter, så i USA har dom redan hunnit visa en säsong, så nu har jag något att kolla på i sommar medan jag väntar in hösten som innebär mer DH, Ugly Betty och Gossip Girl :D Dessutom har jag och Totta fortsatt våran avbetning av CSI (Las Vegas) och när vi sett alla dom blir det till att ta upp Heros igen, förutsatt att det dåliga vädret håller i sig :p (Jo jag vet att det vart fint väder idag, men det ska ju inte ens hålla i sig till på fredag så...)


När Totta kom hem åkte vi in på stan för att kolla upp två saker som jag kommer berätta mer om senare i sommar.. Hur som helst var det så kul, för på det ena stället ville tjejen som jobbade där ha Tottas mailadress och han tycker det är lite pinsamt när han säger vad han heter på mailen (lillstig), men så sa jag till honom "min är ju värre". Och då säger Totta högt så tjejen hör "ja, Litet Ego hehe", och gissa vad tjejen säger till mig på en gång?...
"Är du ett kent-fans?"
Jag (förvånat): "ja.. haha"
Hon: "Ja jag är också det så jag kände igen det där"
HAHA jag tycker det var kul att bara för den lilla frasen ur en extremt bra Kentlåt så kom hon på att det var från Kent :) Oväntat men roligt att hon var det. Hon är den första och förmodligen den enda som fattar varför jag valde det som mailnamn, alla andra tror nog att jag tycker att jag är ett litet ego, vilket jag faktiskt inte tycker att jag är.. Väldigt trevlig tjej i alla fall, så himla hjälpsam och förstående :)


Nä nu ska jag beta av lite bloggar så jag inte ligger efter så mycket och sen blir det Sims-spelande eller mer avsnitt av Privileged.. Får se vad jag orkar :)





den här känslan som jag har är inte min
den blev kvar, är den din?
den smakar som du


det är tårar, kan man gråta som en karl?
snälla du förlåt mig, jag glömde vem jag var
snälla sluta lyssna, glöm allt jag sa
jag mår bra
du måste lämna mig ifred

...

- Mobiltrassel

Just det, min mobil som jag köpte har inte vart så jävla bra, då den har nollställt (blir helt svart och laggar ett par minuter) sig varje gång jag pratat i telefon efter ca 40 sekunder, nollställt sig efter varje skickat/mottaget sms. Sjukt svårt att kommunicera med andra då mobilen beter sig så (Totta och Therese vet framförallt hur frusterande det har vart). Så för en vecka sedan ringde jag Onoffs kundservice, då jag köpt mobilen via ders onlineshop, och fick rådet att gå till en Onoffbutik. Så i lördags vart det äntligen av och nu är den iväg skickad för reparation och jag får tillbaka den i början av juli. Tur nog hade Totta en extramobil att låna ut, och den funkar jättebra. Så bra att jag börjar ifrågasätta mig själv varför jag inte bara köpte/lånade den mobilen av honom istället för att köpa en ny? Den är sjukt sms-vänlig i alla fall, vilket några har fått smaka på i helgen. Förlåt för onödiga sms, men det är så kul när man äntligen kan smsa utan problem!

Nu önskar jag bara att jag fick bli frisk igen och att det slutar regna, jag kräver ingen sol, bara att regnet slutar droppa ner. Jag vill ju kunna gå ut och ta mer bilder i stil med dessa;






- Sommaren rinner bort

Förresten har jag blivit förkyld igen, har känt av halsen sen jag vaknade imorse, och nu börjar febern krypa sig på :( Dock ska jag jobba imorgon hur sjuk jag än är, mest för att jag har fått ett special-uppdrag imorgon och får lyxen att börja redan kl 7.30.. Alla andra börjar senare pga lite jobb.

Sen är jag hur less som helst på vädret, liksom, vart togen solen vägen? Nu när jag äntligen har tiden/orken till att vara ute och fotografera och spela basket så går det inte pga vädret. Får smått panik över fotograferandet, då det är sommaren som är inspirationskällan nr 1 när det gäller att fota macrobilder (närbilder) på alla underbart fina växter som slår ut en efter en. Och alla sjukt vackra solnedgångar vid sjön?! Har helt missat häggen för i år, och snart vissnar väl även dom vackra syréenerna vid wargen bort.. Jag som hade planer på fler tavelmotiv :(

Tur att Isabell har funnits här så jag har haft något vackert att fotgrafera inomhus :P Jag och Carro tog med henne till badet förra lördagen, och det var jätteroligt! Isabell började prata massa bebisgaga med mig medan jag badade henne, och när jag svarade med massa gurgel log hon och pratade ännu mer tillbaka. Hon blir bara större och större och lär sig fler och fler saker, så jävla roligt att följa! Längtar tills lilltösen blir så stor att man kan börja leka med henne och ta med henne på roliga grejer :)

 

- Förälskad

Hej. Jag har ju faktiskt slutat med min extremt jobbiga period av praktik och jobb. Sista dagen var den 4 juni, men allvarligt talat, jag har inte riktigt kommit in i mina gamla vanor än. Dels för att denna vecka var kvällsveckan på jobbet, vilket innebär 12-17 för min del. Jag har haft provtagningstid och besök på UM innan jobbet, plus att jag försökt att umgås så mycket som möjligt med Carro, nu när hon ändå har varit här uppe. Till råga på det köpte Totta Sims 3 åt mig, så det har funnits en del roligare saker att göra än att hålla bloggen vid liv :P

Hur som haver så är jag jättekär i Pinks nya låt Please don't leave me. Kan vara en av hennes bästa låtar. Förut har alltid Family Portrait legat mig varmt om hjärtat, men den här låten klår den med hästlängder. Kanske är det så att man gillar dom låtar, som man känner igen sig i, mest? Hursom helst är Pink jävligt bra, och jag tycker om dom flesta av låtarna hon gör.. Så varför ska man inte gå på hennes konsert i november? Jag vill.. Någon som ska dit?


Mosters gullfis :)
<3


- Kreativa Lollo

Min sjukt duktiga lillasyster Lollo
har gjort en jättebra musikvideo till ett skoljobb. Hennes lärare tyckte den var så bra, så han ville ha den som officiell musikvideo till ett av hans bands låtar, sagt och gjort, nu finns den till allmän beskådning på deras Myspacesida. Titta och beundra! Hon är så jävla duktig och kreativ den flickan!

Egentligen gjorde hon den till en av Darren Hayes låtar, Neverland, och just textmässigt passar den ju bäst in till den, då hon låtit videon visa vad han sjunger om. Men den här andra låten passar också, den är fin.. Lollo har verkligen lagt ner mycket jobb på att få till videon, och jag tycker hon ska vara sjukt nöjd över resultatet, kan inte ha vart så lätt!

Nåja, klicka in på länken och kolla in videon! Och om ni vill berömma henne sen hittar ni hennes blogg här


Så här fin var hon förresten när hon skulle på sin bal förra veckan :)
Emil var jättefin han med!

- Min osäkerhet




vad är det som tvingar dig att
tvinga mig att stanna kvar


och jag har ledsnat på att vänta
ärligt talat jag är så trött


jag har ledsnat på att vänta
på dom ständiga problemen med sömn
behöver nån som behöver mig


hur kan du vara så iskall, ren och klar?