vulnerable -

- Smsfrågor

Lista jag hittade på Mickis blogg

Kopiera texten och gör din egen anteckning/Note. Byt ut svaren till dina egna!
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Tagga ett par personer


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Jag ska på Ok, ska jag köpa grädde

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tja det är lungt du behöver inte baka om du inte hinner

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Det ska jag med
 

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende
Du vet att vi ska träna va

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Ok ja hinner du inte gör ju inte det något, du får komma och se barca ändå

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Ok men tror hon är lite less det lät så igår iaf

7 Vad vill du höra mest av allt?
Haha, saknar du ruter 6 har jag den i min bakficka av nån anledning

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Haha

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Klart du hinner


Och jag utmanar alla som läser det här!

- Gratis fotobok

Marica tipsade på sin blogg om en kampanj som Fujifilm har för tillfället, där man skriver ett inlägg om deras fotobok på sin blogg eller hemsida och sedan får man en gratis fotobok av dom (värde 344 kr). Jag tyckte det lät riktigt bra så jag klickade mig genast in på deras hemsida och anmälde mitt intresse.

Sen läste jag igenom vad deras fotobok innehåller och hur det går till att göra den. Det visade sig vara mycket enkelt, man laddade bara ner ett gratis program som bara tog några minuter och sen installerade man det. Sen väljer man mellan dom olika alternativen, dvs vilket papper och format du vill att boken ska ha. Man kunde få boken gjord på riktigt fotopapper om man ville :) Och så kunde man välja om man ville ha en mjuk eller hård pärm runt boken.

Sen la man till de bilder man vill ha i fotoboken, och hela tiden ser man hur mycket boken kommer att kosta, vilket jag tycker är riktigt bra. Du kan också ha en egen titel på boken, och en bild på själva framsidan&baksidan av den. Sen är det dags för det roligaste du vrider och vänder bilderna som du vill, förstorar dom eller gör dom mindre och sen kan du lägga till fina eller roliga bakgrunder, och ge själva bilden effkter som tex pusselmönster, hjärtform, snäckram mm. Laddar upp en bild som ex på hur man kan göra!


Sen när man är färdig med allting är det bara att beställa den, antingen så laddar man upp boken på deras hemsida vilket jag tycker är smidigast, men har man seg internetuppkoppling kan man bränna ut den på en cd och skicka till Fuji :) Sen ska det ta ca 2 veckor och sen får man hem sin fotobok med posten och då först får man fakturan. Så du behöver inte betala förrän du fått boken och kollat igenom den :)

Jag vart faktiskt riktigt imponerad av denna fotobok så jag tror att jag kommer beställa några och ge bort i julklapp eller så, en riktigt rolig idé och personlig! I alla fall, gör som jag och blogga om Fujifilm så får ni också göra en egen fotobok! Här hittar ni kampanjen!