vulnerable -

- Två dagar senare

Ja här kommer det (o)efterlängtade fredagsinlägget! Efter jobbet kom Totta och hämtade mig och vi åkte till Coop i lillänge, där mötte vi upp Carro och Jörgen och handlade gotta till helgen tillsammans. Bestämde oss för att göra tacos till middag. Efter det åkte jag och Totta på barnens hus för att titta efter roliga sällskapsspel. Det slutade med att vi köpte varsitt, han det nya Sverige spelet som går ut på samma sak som TP, Geni mfl men frågorna handlade bara om Sverige. Jag köpte nya Lika par leka bäst, som går ut på att man ska ta reda på hur bra man känner sin partner och hur man fungerar i ett förhållande.

Sen åkte vi hem och killarna ockuperade köket för att laga tacosen. Jag och Carro la oss i soffan och uppdaterade oss med lite skvaller, sånt som tjejer är bäst på, hehe :P Vart en jättegod middag med massa gotta i tacosen och älskade julmusten till :) Fast killarna gick såklart in på starkare drycker som kallas öl. Efter det var det lite spelande då, mitt spel. var riktigt kul men usch så dåligt det gick för mig och Totta, men jag skyller på att det var för att han inte fattade att man skulle tänka sig in i att ens partner gjorde alla dom tre påståendena, och inte bara tänka på hur det var i verkligheten.

Så kom lilla Lollo också, men ett kort tag efter det packade vi in oss allihopa i Jörgens lilla blå bil och åkte till Ås för att hämta upp Maria som är Jörgens jobbarkompis. Sen dumpade vi av henne och killarna hos Mikko och vi tjejer åkte hem för att spela Sverige spelet. Vi plockade även fram godis, chips och dip, och jag gick på julmusten rejält medan dom andra två gav sig på vattnet :o Spelet gick sdär, hela tiden svävade vi över på andra samtalsämnen och dessutom hjälpte vi varandra ganska mycket med frågorna hela tiden. Menmen, var jättekul i alla fall.

Vid tolvtiden kom Totta hem. Då hade han vart hos Kjellson som supit ner honom jättemycket. Vi fick oss bra många skratt på Tottas bekostnad! :P Sen vi ettiden åkte vi och skjutsade hem Lollo. Sen vart det till att lägga sig så vi skulle orka upp dagen därpå.

- Jobbterrorister

Jag lovade ju ett inlägg om fredagen, men för att inte dra ner hela fredagsinlägget med massa gnäll om jobbet skapar jag detta inlägg först för att gnälla av mig, så får ni läsa om allt det roliga resten av fredagen bjöd på!

Jo, jobbet då, jag måste väl börja med att säga att jag avskyr en del där. Står snart inte ut. Idag var jag nära att explodera på en specifik person. Ville skälla ut, slå, sparka, skrika åt. Men jag knep igen min mun och satt tyst med min musik och försökte ignorera. Men det är inte alltid så lätt. Är inte så lätt för er att förstå heller om jag inte förklarar..

Saken var så att vi skulle ju tömma systemet idag vilket innebär att det kan bli övertid om vi inte ligger bra till med posten och det. Övertid på en fredag (löningsfredag dessutom), vem vill jobba över då? Tydligen rätt många på jobbet, eftersom dom om möjligt jobbade långsammmare idag. Jag jobbade på så fort jag bara kunde och struntade helt i att detta kunde resultera i ryggont, jag ville bara hem. Och mer åka-hem-benägen blev jag av att se hur folk runt omkring mig höll på istället för att jobba. Tex la jag märke till att det är toltalt omöjligt att jobba med sina händer (öppna breven och ta ut papprena och lägga dom som man ska) och prata samtidigt. Det är fyskist omöjligt, så alla ni som någonsin trott på att man kan göra två saker samtidigt, glöm det. En del på mitt jobb bevisade idag att det inte går.. alls!

Sen är det andra saker som gör att arbetet inte utförs (dock inte i lika stor grad som pratet) som tex gå och hämta kaffe minst 1 ggr timmen i minst 10 minuter. Men innan man kan gå iväg måste man samla ihop hela flocken som kan ta 10 minuter det med. Samma sak med för långa raster och luncher. En annan vanlig grej är sms, och gå iväg för att ringa någon (aldrig hört talas om handsfree?). Sen en annan sak är den nyaste och hetaste grejen på jobbet; skicka lappar! Först slösar man tid på att skriva dom och samtidigt hålla koll så att ingen runt omkring läser vad man skriver, sen kastar man den till en annan person, som då ska slösa tid på att läsa skitsnacket och sen dessutom svara på det. Och medan den andra personen läser det, sitter personen som skickade lappen och stirrar hela tiden för att se vilka ansiktsuttryck man gör, och om det kommer någon bakom person, samt om någon annan ser vad man håller på med. Sen kan man hålla på att kasta lapparna fram och tillbaka i en halvtimme, för tydligen har man mycket hemligheter att snacka om just då!

Nåväl ska väl inte tänka på det där mer, önskar bara att en del hade lite högre arbetsmoral än så. Men jag får väl trösta mig med att jag inte kommer vara kvar där så länge till. Skönt nog! Hoppas ingen olämplig läser detta nu. Men vad är en blogg till för om man inte får skriva av sig lite känslor?!!

Och tacka vet jag rökpauserna på jobbet. Det är så skönt att komma ut där i från och slippa se alla störiga oarbetsamma jobbarkamrater och bara avreagera sig litegranna!

Men jag hade tur idag, efter lunch satt jag bara med stora brev tills halv 3, sen kom Lars och sa att jag fick sluta kl 3. Då var jag så arg och hade så jävla ont i ryggen att jag bara ville spränga skiten! Men så fort jag klev utanför dörrarna och såg min älskling sitta i sin bil nere vid parkering vart jag glad igen, för nu var det banne mig helg :)

- Uppdatering

Hej. Nu har jag varit vaken i många timmar. Börjar kännas också! Ska faktiskt lägga mig och glo lite på DH tills jag faller in i sömnen. Men först kände jag att jag måste skriva lite, har ju vart slarvig senaste dagarna.


Hur som helst här kommer lite snabb kortfattade uppdatering på vad jag pysslat med sen i tisdags:

Onsdag: Jag jobbade och det var tråkigt! Till middag gjorde jag köttfärssås och spagetti som jag ännu en gång råkade koka för länge i tron om att det tar lång tid innan spagetti blir klar. Efter det kom Mr A ner och hjälpte Totta med datorn, medan jag satt och kollade in bilar på blocket. Jag har ju egentligen inte råd, men suget är stort. Synd bara att suget efter en systemkamera är större, för det skulle bli billigare med en bil! Vi avslutade kvällen med att se klart Space Chimps, det var faktiskt en rolig och söt film!

Torsdag: Jobbade och det var inte så kul. Tur att man har rökpauser som man kan gå ut och avreagera sig på. Synd bara att det känns så svårt och avlägset att sluta röka pga detta! Sen vet ni ju vad jag gjorde resten av dagen/kvällen.

Fredag: Här har jag mycket att skriva, så jag ska skriva ett helt eget inlägg om detta, men jag vet inte om jag orkar det nu. Gör jag inte det kommer det upp imorgon någon gång!

- Flexa?

Hej hopp. Vart så trött igår nere hos Jon och Helena så vi gick em efter 9, och då hade jag ingen ork till att skriva blogg. Istället damsög jag längenheten och diskade upp all disk så det skulle vara rent och fint här tills syster kommer idag!

Nu ska jag skutta iväg bort till macken där David och Peter ska hämta upp mig, så blir det jobb igen då. Men idag (till skillnad från igår) är det ju faktiskt fredag :D Sen frågade jag Lars igår om jag ev får sluta tidigare idag, och är det lite och det ser bra ut skulle det gå. Men jag tvivlar på att det kommer vara så :/ Menmen får väl se vad som händer. Just det måste ta fram köttfärs, ikväll ska jag göra köttfärsfrestelse för första gången. Önska mig lycka till!

- Helgplaner

Hej. Hann aldrig med något inlägg igår och nu ska vi snart ner till Jon och Helena, men om jag orkar så skriver jag ett inlägg när vi kommer tillbaka och berättar om idag och igår :)

Var in en snabbis på stan och köpte lite grejs på bolaget samt köttsoppa, bröd och leverpastej. Gissa vad jag åt till middag? :P Det är så sjukt gott med köttsoppa (så länge man petar ut allt kött och ger det till en köttälskande Totta), morötterna och buljongen är ju bara så mumma! Har äntligen satt på en tvätt också, lagom till helgen :)

Imorgon kommer syster Carro och hennes Jörgen på besök, det ska bli kul! :) Imorgon vet jag inte vad vi ska göra men på lördag tänkte jag försöka köpa lite mer julklappar och sen ska jag, Carro och Sandra äta på kina och sen blir det fest hos Anita som fyller år! :)

Nej nu ska vi iväg!

- Nu är lillebror myndig :)

Hemma igen och det har vart en rätt nice dag. Började med att prepa på jobbet. Gick ju bra, mådde inte dåligt och hade inte ont i ryggen. Dock hade min ena plutt till hörlurarna åkt av, så den högra luren gav inget bra ljud. Jag måste komma ihåg att leta upp några andra innan jag lägger mig! På eftermiddagen satt jag och verifierade, det är riktigt nice, men man blir lite pömsig av det :/
 
Efter jobbet skyndade jag mig hem och hämtade presenter och Totta, så åkte vi in mot stan för att plocka upp Lollo på busstorget. Fy fan vilken trafikkö det hade blivit där långs rådhusgatan bort mot dubbelrondellerna. Och ni vet där efter busstorget så blir dubbelfilerna en fil, den högra filen var helt stopp, vad tror ni dårarna som kommer efter ett tag gör? Jo dom jävla idioterna kör in i den vänstra filen även fast dom vet att dom snart måste in i det högra fältet, eftersom det vänstra kommer upphöra, och hur fan tar man sig in i en sån fullsmockad kö? Jo man tränger sig, jävla as! Vi satt nog fast där i en kvart pga sånna idioter som bara kom och körde förbi en kö som sträckte sig bort mot rådhuset och smet in så fort det blev en liten lucka vid rondellerna typ :@ Tillslut kom vi därifrån i alla fall. Då vart det ett kort stopp på Kvantum för att köpa dricka och ta ut pengar till lillebrors present. Passade även på att köpa lussebullar som jag ska provsmaka snart :) Det är ju bara såååå jävla gott. Måste snart baka egna, så jag får så mycket russin som jag vill ha i dom :D

I Ope bjöds det på tacos och cheescake (som min lillebror är besatt av) och han fick presenterna. Av mig, Totta, Lollo, Carro och Jörgen fick han 1000 kr samt en spargris som var svart och som det stod "Svinrik" på. Dom fick han bara använda till skivan som han och Nicke (Bignick) ska spela in. Sen när dom släpper den och börjar dra in cash på den kommer han ju bli svinrik och då har han en gris att lägga alla pengarna i! :P Han fick mest bara pengar, men det var ju typ det enda han önskat sig. Hoppas han blev nöjd i alla fall! Han fick dessutom en vattenpipa av Carro poch Jörgen som dom köpte i Egypten, haha ni skulle sett mammas blick :p Men vadå, så farligt är det ju inte, och han är ju myndig nu så :P Han vart i alla fall glad och förvånad över den!

Efter middagen tittade vi på ett frågeprogram på Svt och sen spelade vi Vänner och Fiender som vi tagit med oss. Var riktigt kul, och mamma och pappa verkade också tycka det var kul :)

Men nu har jag skrivit på tok för långt inlägg igen, undrar om det är någon som orkar läsa mina långa? Jag ska i alla fall göra i ordning matlåda tills imorgon och sen lägga mig och fortsätta titta på DH. Måste ju trösta mig med gamla avsnitt när det inte kom ut något igår. Undra om det kan bero på Thanksgiving? Kommer ett nästa måndag i alla fall, så håll ut Jessie och Lollo :P

- Space chimps och gotta!

Hej. Nu har jag varit iväg och gjort provet, det tog drygt en timme, och jag har en känsla av att det gick riktigt bra! Lite svårt bara att formulera svaren och speciellt svårt var det att analysera bilden. Men jag måste lätt ha fått godkänt i alla fall!

Jag och Totta var bort på macken en sväng och köpte gotta, så nu ska vi se på Space Chimps och svulla!
Mår i alla fall mycket bättre nu och det blir jobbet imorgon. Sen på kvällen ska vi till Ope och äta god tacos, cheescake och spela spel. Min lillebror fyller nämligen 18 år imorgon :) Liten har blivit så stor nu!

Godnatt på er!

- Feeling ill today

Hej. Vart en dålig dag idag. För det första somnade jag jätesent inatt, typ vid 2 pga jag inte kunde ligga bekvämt på något sätt utan att ryggen gjorde ont. Sen så sov jag skitdåligt "hela" natten och klev sen upp före 6 för att tvätta håret. Sen vart jag för sen ut så Frida hann missa mig, och jag fick gå på jobbet i snöstormen. När jag väl kom fram  var jag frusen som fan om benen. Först var det bara det jag kände av, men efter ca en halvtimme började jag må illa. Tänkte att det var för att jag var hungrig. Kl 9 och fram till halv 10 mådde jag skitilla. Fikade halv tio och hoppades att det skulle hjälpa, men det gjorde det inte. Vart snarare värre, kändes precis som när jag är bakis, bara att jag inte spydde. Höll ut till halv 11, då väntade jag på svar från Totta om han kunde skjutsa hem mig eller inte. Då kom min Produktionsledare Lars och undrade hur det gick, när jag förklarade att jag mådde dåligt sa han att vi var överbemannade idag, och att jag kunde få gå hem och jobba med bilderna, men om jag mådde dåligt var det bara att gå hem hur som helst. Så jag gjorde det.
Älsklingen kom och skjutsade hem mig.

När jag kom hem passade jag på att ringa hon som är ansvarig för utbildningen och pratade med henne. Hon sa att jag har rätt behörighet och allt sånt, det enda som gjorde att hon inte kan ge mig ett 100 % Ja på att jag kommer in beror på att av alla som sökt är det bara 5 stycken hittills som blivit godkända av sin hemkommun. Och hon var rädd för att hennes "chef" inte skulle tillåta att hon startade en ny termin med så få. Men förhoppningsvis skulle hon lämna besked till mig i veckan. Hoppas hon får ha en ny klass trots att vi var så få.. Fatta vad skönt! Sen tyckte hon att jag skulle ta och gå till en av förskolorna här i Lugnvik och presentera mig och vara där några dagar bara för att känna på det. Frågan är bara hur det ska gå till när man jobbar heltid? Kanske då om jag väntar tills efter jul och tar det den veckan jag kommer jobba kväll? Då kan jag ju i alla fall vara på förskolan från det dom öppnar på morgonen till ca halv tolv på förmiddagen. Blir långa dagar, men all tid på förskolan lär ju bara kännas som ett nöje tror jag :)

Hur som helst så la jag mig efter samtalet med henne och titta på DH. Somnade efter ett tag och sov ända till lite före fyra. Verkligen välbehövligt! Då kände jag mig bättre också. Var ju dock tvungen att äta något för att orka med provet, så det fick bli min tänkta lunchlasange. Men nu mår jag dåligt igen :( Fy, hur ska detta gå? Ska ju snart iväg på fotokursen och göra det teoretiska provet. Jag hoppas det är enkla frågor, känns som jag inte kan något alls.. Känner mig helt tom i huvudet, men det är ju så jag brukar känna mig efter att ha sovit på dagen :/

Äh jag tror det ska gå bra. Och gör det inte det, skit samma, jag kommer ändå bli godkänd i kursen oavsett hur det går ikväll! Jag skriver sen hur det gick!

- Är du min blivande träningsvän?

Hej. Tar ett litet avbrott från pluggandet. Inte för att jag borde, för jag har fan bara just kommit igenom det första kapitlet och har två kvar :S Har dock suttit och hela tiden skrivt ner stödord och sammanfattat deras betydelse lite enkelt. Totta ska förhöra mig lite sen när vi fikar, men det blir efter att han har kommit hem från innebandyn och duschat.

Under tiden han har varit borta och jag har suttit och pluggat har jag dessutom hunnit med att sitta inne på Tradera och bjudit åt Lollo, tittat på Ensam mamma söker och flyttat runt ett flerta gånger samtidigt som jag har förbannat min jävla rygg som gör ont hur jag än sitter eller ligger. Fy fan, imorgon måste allvaret börja, jag kan inte ha det så här längre. Men varför ska jag hata träning så mycket, och varför ska det vara så jobbigt och tråkigt, men framför allt svårt att verkligen ta itu med problemet och börja träna? Är det ingen som vill börja träna med mig på Step In på Storsjöbadet? Har jag ingen som pushar på mig att åka dit så vet jag att det inte kommer bli av ju :( Dock vill jag inte träna med någon som är jätteambiös och typ ska vara där i 5 timmar varje dag och typ gå på dom jobbigaste passen och lyfta dom värsta vikterna. Varför? Jo, för jag är svag, säkert den svagaste ni känner, och jag har sjukt dålig kondition, egentligen existerar det inget som heter kondition i min kropp. Jag gör inte det här för att bli smal till nyår eller få värsta musklerna som syns utan att man spänner sig, jag vill bara inte ha ont i min jävla fucking rygg, och tydligen är träning det enda sättet till det, enligt bra många dårar som vägrar lyssna på mig. Men jag ska försöka ge detta en chans, men är det bara trist och jobbigt så kommer jag ge upp, så därför vill jag att den här träningsgrejen ska bli lite av en rolig sak att göra tillsammans med en vän, inte nåt jävla militärläger med en tyrann som beordrar en massa jobbiga saker. Då kommer jag sluta, på en gång!

Så någon som känner att dom är ungefär som jag när det gäller träning, fast ändå lite mer beslutsfast med att i alla fall komma i väg 3 ggr i veckan, hör av er! Annars kommer jag sitta här om ett halvår och fortfarande gnälla lika mycket på min rygg..

Just nu är det Da vinci koden på tv3, och jag har aldrig sett den och skulle egentligen ha passat på att göra det nu. Men har jag tid till det? Näe det har jag inte, åter till fotoboken!

- Hemliga inlägg

Igår när Marica fixade min blogg hjälpte hon mig även att fixa en lösenordsskyddad blogg där jag någon gång kanske kommer lägga upp mer privata inlägg som jag bara vill att vissa personer i min närhet ska kunna läsa. Nu har jag testat hur det funkar, och det blev precis så som det ska. Så om jag någon gång skriver där kommer länken komma upp i denna blogg, men när ni tryckt på den länken kommer det öppnas ett nytt fönster och en ruta kommer komma upp där man behöver ett användarnamn och ett lösenord! :) Skönt att det funkar så. Jag är ju egentligen en person som har lättast att skriva när jag mår dåligt, och har lättast att uttrycka mig på det sättet, men hittills har det inte funnits något bra ställe att lägga upp sånna saker och få kommentarer av dom närmsta utan att alla ska kunna läsa det.
Men nog om det nu, får väl se när jag skriver något sånt, förhoppningsvis aldrig eftersom jag inte vill må dåligt!

Idag har jag hittills inte gjort något vettigt. Jag måste ta itu med pluggandet nu. Sen måste jag sätta mig ner och fundera över vilka frågor jag behöver få svar på av hon som är ansvarig för utbildningen jag har sökt, då jag måste ringa henne imorgon! Pratade nämligen med min teamchef Berit i fredags, och om jag ska kunna söka tjänstledigt from januari är det hög tid att lämna in en ansökning om det nu och när jag gör det måste jag ha ett intyg som bevisar att jag kommit in på linjen. Inte det lättaste när dom fortfarande inte har hört av sig, och som för t.ex Jessie får en del inte veta förrän alldeles innan jul :S Så jag måste ringa imorgon och pusha på henne, för jag vill inte att allt ska gå åt helvete med jobbet bara för att dom är så seg på att höra av sig om man kommit in eller inte..

Nu måste jag ta itu med pluggandet, och sen ska jag ju fixa mer med bilderna till jobbet. Usch för massa måsten, jag vill bara slöa och leka i Photoshop med mina egna bilder, och kolla mer på DH. Menmen, snart är det över.. Om jag inte kommer in på utbildningen i vår då, då kommer jag aldrig mer ha tid till något tror jag :/

- Lördagsbakis

Tar mig tillslut upp i tanken om att få mat i magen innan gallan kommer ur munnen. Blir pizzarester och Ugly Betty. Försöker göra mig i ordning under tiden. Sen blir det en dusch och sen var jag rätt redo för staden. Dock inte för någon bilkörning, så det fick Totta stå för. Handlade klart julklappen åt Lisa. Och köpte finfin present till Carro (eller hennes bebis) som dom får sen när bebisen kommer! Vi var en sväng på HM, och Lollo hittade jättefina tröjor som hon dumt nog inte köpte! Julklapp kanske? :P Jag hittade även två jättefina tröjor till Totta i svart och rött. Roligt nog gillade han dom också, och han blev nästan lite "less" över att jag inte sagt tidigare att jag gillar sånna modeller, för det gör han med :) Sån tur, för sånna tröjor är nåt av det snyggaste en kille kan ha på sig, så enkelt, men så jävla hett (med rätt kropp, vilket min Totta har)!
Lägger upp en bild också så ni fattar vad jag pratar om :P
 

Avslutade stadsturen på Donken där Sandra och Natta joinade. Råkade tyvärr hamna vid en av deras storbildstvs och dom spelade en kortfilm med intervju med Sibel, Svenska landslaget och en musikvideo med Sibel, om och om igen. Såg den lätt 15 ggr under tiden vi satt där. Sjukt jobbigt, eftersom det var så hög volym på skiten. Dock är ju hennes nya låt så jävla bra, men inte när man försöker kommunicera med en halvdöv Sandra..

Sen vart det hemfärd och bara slöa. Lollo läste min skvallertidning, jag satt vid datorn, och Totta spelade PS3-spel. Så fortlöpte resten av kvällen också, förutom att Lollo satte sig vid Tottas dator och Totta började spela på ett annat PS3-spel. Marica hjälpte mig med bloggen och sen vart klockan så här sent. Var faktiskt riktigt välbehövligt med en sån lugn lördagkväll! Imorgon blir det också plugg till provet mest hela dagen, tar väl något avbrott för att fortsätta med bilderna till jobbet. Nu blir det dock en kvällscigg och sen ska jag krypa ner hos älsklingen och titta lite på DH (gamla säsongerna).

Godnatt alla!
Förresten kan ni väl säga vad ni tycker om min nya stil på bloggen? :)

- Uppfräschad blogg

Jippe! Nu är bloggen som jag vill ha den :D Och det ska jag tacka min kompis Marica för som hjälpte mig ikväll och fick till den så här bra! Tack till lilla Lollo också som hjälpte mig med min bild i PS. Hade klarat det själv, men hade tagit mycket längre tid :P Sen var hon ett bra smakråd också!

Hur som helst, igår vart det stressigt efter jobbet. Åkte ju på att skjutsa Totta till hans jobb för att han hade glömt plånboken där. Sen en snabbdusch och så iväg för att plocka upp Sandra och Kaka. Åkte på bolaget i Lillänge, sen en tur förbi pizzerian här i Lugnvik. Åkte hem och börja äta den, då kom Totta och hans tre (FD) jobbarkompisar Janne, Tobbe och Krister tillbaka hit. Vi tjejer vart stressade med kläder, smink och hår, men jag tror alla vart klar med allt på max 45 minuter. Sen tog jag och Kaka oss en sväng till busshållplatsen för att möta upp Monia. Sen vart det spel för tjejerna i köket, med Sandras nya kortspel Intim som jag gav henne i förtidig julklapp. Var rätt kul och bjöd på många sjuka skämt och skratt. Totta kokade kaffe och bjöd på godaste Galianos. Sen förflyttade vi oss in till vardagsrummet och killarna för en omgång singstar. Vart många låtar och nästan alla sjöng. Vid denna tidpunkt hade även "mannen, myten, legenden" joinat oss :)

Vi sjöng på i någon timme och sen åkte vi in med 11 bussen till stan för att göra G3 osäkert. Dock börjar mitt minne bli osäkert här också. Idag har jag fått berättat för mig att vi tog en kisspaus vid klotterväggen, att jag var jätteotrevlig mot Totta för att han gick på toa :p Tydligen dansade vi i grottan, och jag och Sandra hade ett äventyr på toan där hon bla sniffade i båda toalettbåsen för att avgöra vilken som luktade minst bajs :P och jag försökte öppna en ciderflaska mot spegelkanten :S Jag erkänner, jag är galen när jag är full! Dock har jag minnen av att jag träffade en tjej jag inte tycker så mycket om, och så hade jag ett "deeptalk" med Mr A, inte för att jag minns allt, men det viktigaste i alla fall!

Efter att vi varit på krogen några timmar som jag inte vet riktigt hur jag spenderade, så gick jag, Totta, Lollo och Tobbe på Sibylla och åt. Där inne fick jag en snilleidé att köpa en jävla tunnbrödrulle :O Som sagt jag gör dom konstigaste grejerna när jag är fuller. Sen vart jag tydligen stortokig på Totta för att han tog en liten tugga på tunnbrödet :P Jag lider med alla som umgås med mig när jag är sådär full och blir less eller irriterad (vilket jag vart igår pga den där dumma tjejen jag känner) för då blir jag lite småelak :/ Är även sånna gånger jag får för mig att svina hos någon, så mitt tips till alla som inte vill att jag ska svina ner hos dom, se till att jag har skitkul! :P

Var rätt störig mot Lollo också, fast det var faktiskt inte med flit
Lollo, jag tänker bara inte så mycket när jag är full och så märker jag inte att du typ sitter och sparkar på mitt ben för att jag ska hålla käften, för jag har typ ingen känsel då (vilket du nog märkte inatt när du var framme med spritpennan! :@). I alla fall så hoppas jag att *** inte fattade vad som försigick och det vart ju ett bra slut på kvällen!

När jag väl hade trugat i mig halva tunnbrödet och korven gav jag upp och följde med dom andra till taxin. Då hade även MR A och Berra anslutit sig till oss. Vart en taxiresa hem och jag däckade i sängen på en gång med alla kläder och smycken på och ovanpå täcket. Totta hann i alla fall ta fram Lollos säng och klä av sig innan han somnade. Lollo vart lämnad ensam med MR A och Berra, men hon hade tur för det vart tydligen Singstar :P

Imorse vaknade jag och tänkte "klockan kan ju bara vara 6", men kastade ett öga på mobilen och vaknade panikslaget. Knuffade till Totta och sa "Totta vaaakna, klockan är kvart över 8, vi har försovit oss!", varpå han irriterat grymtar fram "Madde, det är ju lördag idag..snark". Jag tänker till och inser att han har rätt, försöker lägga mig tillrätta men börjar då känna vilken otorlig hjärtklappning jag fått, och hur sjukt törstig jag är, samt att huvudet dunkar fruktansvärt. Jag kliver upp för att blanda saft och inser att jag har alla kläder på mig.. Frågar försiktigt Totta om Lollo är hos oss, han svarar att hon är det och att Tobbe och sov här. Jag är ju så borta så jag fattar inte ens att han skojar med mig. När jag kommer tillbaka ser jag att jag fått ett sms under natten, från MR A; "Grrr"
Gud jag älskar den mannen! Han är min GUD! :)

Några timmar senare vaknar jag av att Totta kliver upp och undrar om inte jag och Lollo ska på stan idag, kl är nämligen 12.. Jag bara känner hur jag vill dö, för det håller mitt huvud på att göra i alla fall, i en stor blodig explosion. Vrider och vänder på mig och ser med mina grusiga ögon att det är nåt på armen.. "ett sår?" tänker jag. Försöker fokusera, ser då att över min tatuering har någon skrivt "Mr A was here MJAU!!!" brister ut i ett stort skratt, som var väldigt trevligt just då, tills mitt huvud reagerar på rörelserna. Jag lägger mig ner igen och tänker "döööööööööööööööööööööö"

- Nice jobb ändå

Hej. Idag scannade jag nästan hela förmiddagen på jobbet. Sen ville Berit att jag skulle åka hem efter lunch och jobba hemifrån med fotona jag tagit på alla på jobbet :) Kändes så jävla skönt att få åka hem redan halv ett, plus att Berit litar på mig så mycket att hon låter mig åka hem och jobba! Faktum är väl att jag nog har dom bästa cheferna jag någonsin haft om man även tänker på lärare/rektorer. (Okej, INGEN klår Stefan Othberg som var min"chef" under min praktiktid på Lime/Chili, men annars så). Men med det menar jag inte dom högre och högsta cheferna dvs dom i Sthlm, Europa mm, Utan dom på team syd! :)
Först skulle jag få åka med Roger hem, men så vart det sån jävla snöstorm och han fick något akutuppdrag och ville inte köra med sommardäcken, så då skulle jag först gå, men då kom jättetrevliga Sandra (som jobbar på Recall) så jag fick åka med henne :) Riktigt trevlig var hon också! 
Jag har i alla fall suttit mest hela eftermiddagen och kvällen och pysslat med fotona, samt gjort världens godaste lasange kanske. Den vart så sjukt god! :) Blir gott med det till matlåda imorgon!
Dock vart det ju inget pluggande alls till något prov :S Men jag har ju hela helgen på mig!

Nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss, blir en tidig morgon imorgon då jag ska skjutsa han till jobbet till 6 för att få ha bilen sen resten av dagen då jag ska hem fort efter jobbet och gör amig i ordning, sen hämta upp Sandra, åka på bolaget och sen till pizzerian och hem och äta och festa lite :)

Men försöker hinna med något blogginlägg imorgon i alla fall!
Kram på er som troget läser :P

- Jobbsnack

Hej hej. Blev inte mycket tid för datorn idag, men lika bra kanske?
Nu har jag och Sandra planerat för fredagen, ska bli kul :) På lördag blir det stan med Lollo, lite julklappsköp mm. Frågan är vad som händer sen? Söndagen ska jag ägna helt åt provet i alla fall!

Hade en soft dag på jobbet. Möte i prepen och vi skulle skriva listor med vilka vi ville hamna i samma grupp som, nu när allt ska bli omgjort om det ska bli fyra grupper. Jag hoppas jag hamnar med dom jag skrev upp, men viktigast är nästan att jag inte hamnar i samma grupp som en viss person. Usch för den personen, tur nog blev "det" inte ledare för någon av grupperna. Vart faktiskt bra ledare; Anita, Miranda, Maria och Zoe. Vill helst hamna i Anitas grupp för hon är så himla bra och snäll och framförallt för att hon har sån koll på allting och ser till att alla är där dom ska vara. Är egentligen synd att hon ska behöva gå varenda dag och säga till alla att dom har öppningsrum, scanning mm, och se till att alla plockar på sig tillräcklgit med backar efter lunch, för varför kan inte folk själv hålla koll på det? Vi har ju för fan ett schema där det står klart och tydligt, och efter ett stort antal veckor i prepen borde man lärt sig att efter lunch tar man så många backar man ska ha tills man slutar. Men vissa är för lata och förlitar sig på att Anita sköter det där. Förhoppningsvis blir det mycket bättre nu med dom nya grupperna och schemat! Hursomhelst är det inget fel på dom andra tre tjejerna som blev ledare heller, jag känner dom inte lika bra bara, vet bara att dom är jävligt bra på att jobba, och tar stort ansvar, så det känns skönt!

Hade svårt att ta mig hem från jobbet idag, biljävlen vägrade starta för mig hur jag än trixa med choken och så. Tror det beror på motorvärmaren. Är nog nästan bättre att skita i den, för då får man igång bilen med choke. Är den lite varm funkar varken choke eller vanlig start :S Menmen, fick igång den tillslut..
När jag kom hem från jobbet åkte jag och Totta iväg till stan och gjorde bolaget inför helgen. Sen åkte vi förbi Max och köpte med oss mat hem. Sen kom nästan hela gänget och vi spelade spel och planera lite inför nyår.

Nu blir det sängen så jag orkar upp imorgon. Och imorgon kväll blir det till att plugga till fotoprovet!

- Henrik förgyller tillvaron

Ska gå och lägga mig nu och fortsätta kolla på säsong 1 av DH. Jag tittar nämligen om från början samtidigt som jag följer dom nyaste från USA! Men tänkte bara lägga upp en rolig länk som Henrik just skickade. Han måste ha väldigt lite att göra :P http://elfyourself.jibjab.com/view/CX8kAbQ7OyZlIzjLnkRf
Sen gjorde han den här för någon månad sen :P

- Pussel :)

Hade tur idag, det fanns en ledig massagetid, och det var välbehövligt. Jag måste bara säga det, Mita som masserar på mtt jobb, hon är en av dom underbaraste människorna jag känner! Finns ingen som är som hon. Alltid go, glad, omtänksam och helmysig. Hon är (och förblir säkert tyvärr) den enda vuxna "utbildade" människan som verkligen lyssnar på mig och ger massa smarta enkla tips för ryggen och sånt, och som inte bara gnäller om träning. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen; hon är lätt en av de bästa sakerna med mitt jobb, och tyvärr finns det knappt några bra saker med jobbet. Imorgon har jag i alla fall scanning på eftermiddagen :) och förmodligen kommer jag åka på scanningen på torsdag förmiddag också, men det gör ingenting. Har börjat trivas där igen och största anledningen till det är att man slipper alla ljud inne i prepen och man kan resa på sig och gå nästan hela tiden. Hehe, när jag står där inne hinner ingen av dom andra hämta vagnen med kartonger för jag går dit ut och kollar så fort jag får tillfälle, och dom som vet hur det är på mitt jobb vet hur ofta man får det ;)

Igår lyckades jag inte alls med rökningen utan vart ungefär så många som det brukar bli. Men idag rökte jag bara en på morgonen, en på lunchen, en efter jobbet, en efter middagen och en för ett tag sen. 5 cigg bara! Okej, är rätt mycket det med, men under hela tiden jag var på jobbet vart det bara 1! Och så en alldeles innan och en efter då. Men det är framsteg i alla fall.. Snart så..

Jag gjorde en jättegod pyttipanna till middag idag. Det vart aldrig av i söndags för ingen av oss var hungrig då, och igår fanns ju ingen tid till det med fotokursen och nytt avsnitt av DH :p
Efter middagen snabbduscha Totta och sen tog vi fram ett pussel som vi satt och la tillsammans, jättetrevligt :)
Sen när vi var klar runt 8 satte han sig och spela DOOD (eller vad det nu är) och jag satte mig och nörda Majhong som jag hittade någonstans och laddade ner. Dock är det för enkelt, tror jag måste höja svårighetsgraden lite. Och nu ska jag fortsätta spela, för jag har ändå inget mer intressant att skriva!

Eller jo, en sak; Vad händer i helgen? Jag har fått erbjudande om att vara med på en fest här hemma med jobbarkompisar åt Totta. Men jaa, jag vet inte, Sandra kanske vill hitta på något? Annars är jag väldigt öppen för förslag!
Och nej, inga långa resor någonstans, jag har inte pengar till bensin :/ Lollo, stan på lördag? :P

- Sova som en gris, ja tack!

Så var det morgon igen :( Ibland önskar jag att jag jobbade kväll som förut. Då när Totta gick på jobbet vid 6 kunde jag lägga mit mitt i sängen på rygg och bara bre ut mig över hela skiten. Var så skönt att sova så, som en liten gris! Men det suger att jobba kväll, spec när ingen annan gör det. Man slösar ändå bara bort den där fritiden man har innan jobbet med att sova.. Men som idag hade det inte gjort något.. Ett tag kändes det nästan som att det inte skulle göra något om jag somnade om och försov mig, så trött var jag. Men en lång dusch på det så var jag nästan pigg igen.

Anyway, ska snart gå iväg till jobbet. Har städat upp lite här hemma för det kommer några som ska kolla fläkten, ventilationen mm idag. Sen har jag tagit med mig pengar också, ska se om det möjligen fanns någon tid kvar hos Mita idag, skulle vara så skönt med massage!

- Chill

Var kul på fotokursen ikväll med. Fick lära oss hur man tex sätter in en vacker himmel i en bild som inte har sån fin himmel, hålla på med textverktyget mm. Är så lärorikt, jag önskar bara jag hade mer tid till att sitta med det på fritiden..
Nu är det bara en vecka kvar till provet vi ska ha, men det ska nog gå bra!

Nu ska jag göra lite kvällsfika och lägga mig i sängen och göra något kul på datorn ett tag, sen sova, för det behöver jag!

- Minipirog, som på den gamla goda tiden

Usch vilken skitdag det var på jobbet idag. Har varit riktigt less hela dagen, men hade tur som hade scanning på eftermiddagen!
Hoppade av vid macken idag när vi åkte hem, gick in och köpte en minipirog, sånna där asgoda man fick i skolan när man var liten, och som man bara fick ta max 2 av. Jävla påhitt, bara för att det var gott, så skulle dom snåla.
Åt i alla fall den till middag och kollade på DH samtidigt. Och nu är det så spännande! Gah, blir svårt att vänta en vecka till på fler detaljer angånde "Daves" uppdrag, men jag tror jag vet vad det är.. Nu sitter jag bara och väntar på att Totta ska komma hem med bilen, så ska jag iväg på fotokursen :)

Bloggar mer sen!

- Tired of being tired.

Hej. Jag är något trött idag, suck, kändes som jag inte somnade alls inatt. Massa drömmar hela natten som jag inte ens minns, men dom gör att man inte känner sig så utsövd som man borde. Det roliga är också att varje morgon jag känner mig så här trött så bestämmer jag för mig själv att ikväll ska jag minnsann lägga mig tidigt osv.. Tror ni det någonsin blir så? Nej, inte direkt, men jag försöker ikväll igen. Måste sluta hålla på med datorn så sent, och börja läsa till teoriprovet istället!

Håller på att ta hem senaste DH nu, men det kommer jag inte hinna se förrän i eftermiddag när jag äter middag. Sen ska jag iväg på fotokursen. Ikväll ska vi hålla på med Photoshop igen :)
Men först; genomlida 8,5 timmars jobb. Suck. Ska prova att bara röka nu på morgonen och lunchen.. får se hur det går :P

- Skinande rent

Det gick väldigt bra att städa, och nu är det skinande rent överallt! :) Efter vi städat klart har jag suttit framför datorn och kollat på mina misslyckade bilder, och tänkt över hur jag ska göra med den här uppgiften. Men hela tiden har jag svävat in på roligare internetsidor, tex har jag kollat upp massor till Tottas julklapp, som ska bli en överraskningsgrej. Vart så pepp inatt efter jag hade bloggat, så jag satt uppe till efter 4 och kollade runt då med. Har en stor plan i mitt huvud, och det ska bli så roligt! Det enda jag oroar mig för är om jag kommer hinna jobba in 16 timmar, så jag kan ta ledigt två dagar, menmen, det löser sig. Vem vet, då kanske jag pluggar dessutom och då jobbar jag inte heltid, så då är det inga problem alls! Funderar på att ringa till hon som håller i den utbildning jag sökt till veckan och kolla så att min ansökning kommit fram och ställa lite andra frågor som kan vara bra att veta..

Nä men nu ska jag ta ett ryck och göra klart fotouppgiften innan Ensam Mamma Söker börjar, har fastnat för den serien nu, för att jag dom senaste veckorna suttit med tvn på i bakgrunden medan jag hållt på med fotouppgifter, så nu är det ju så nära också, och en av mammorna vill jag verkligen veta vem hon väljer! Tur att Totta alltid är borta på söndagkvällar, annars hade jag nog inte fått se på det, för att han är så inne i något nytt spel han har köpt till Playstationet :P

- Horisontal och vertikalkomposition

Hej. Vaknade först vid elva för då klev Totta upp, men jag beslöt mig för att sova vidare. Vaknade halv ett och gick upp. Satte på lite potatis och diskade undan. Potatisen är till middagen, vi ska göra sån där god pyttipanna igen :)

Sen klädde jag på mig varma kläder och gick ut för att ta kort till min fotouppgift från förra veckan. Skulle ta bilder i horisontal och vertikalkomposition. Jättelätt.. Nej! Det är ju så satans fult ute idag.. Jag hoppades igår ikväll när jag skjutsade Lollo att snön som kom då skulle fortsätta hela natten så det skulle vara värsta vinterlandskapet ute idag, men det är det inte. Det är snö på marken, men inte tillräckligt för att gräset inte ska synas. Det är grått och trist och helt värdelöst att försöka få fina bilder. Får helt enkelt försöka göra dessa kompositioner här inne istället.. Men först ska vi äta lunch och sen storstäda.

- Tropic Thunder och Step Brothers

Har nu titta på två komedier, först Tropic Thunder med bla Ben Stiller och Jack Black. Dom spelar skådespelare som gjort massa filmer, rätt många kassa, så deras karriärer är på väg att dala. Nu ska dom spela in en krigsfilm i Vietnam som är baserad på en bok någon krigshjälte skrivit för att rädda sina karriärer. Visst var den rolig, speciellt i början med "trailers" från tidigare filmer skådisarna hade gjort. Men ju närmare filmen kom sitt slut så spåra den ut litegrann, och var inte så rolig längre.. Men det gjorde inte så mycket för sen såg vi film nr 2; Step Brothers! Den var kul, riktigt rolig, se den om ni inte gjort det än. Haha. Will Farell (från bla Blades of glory och Semi-Pro) och John C Reilly (Never been kissed) spelar två losers, Brennan och Dale, som är 40 år och fortfarande bor hemma hos sin mamma respektive pappa. Brennans mamma och Dales pappa gifter sig och flyttar ihop, vilket gör att dom två måste dela rum. Och dom hatar varandra! Nä jag ska inte säga något mer om filmen, se den själv istället, skitrolig film!

Pizzan vart i alla fall jättegod, och nu har jag två stora bitar kvar tills imorgon eller måndag :)
Sen vart det att jag fick åka och hämta Lollo i Ope för hon missade bussen. Var ju lite spännande att köra i det snövädret med halka och så, men det gick bra, fick bara två små sladdar, men hade så låg hastighet så det märktes knappt! Åkte in på Staoil också och tvättade lyktorna :P

Annars har det inte hänt så mycket mer. Imorgon måste jag ta itu med fotouppgiften innan mörkret faller, och sen ska vi städa här hemma också. Så nu ska jag bara kolla allas bloggar, sen blir det till att sova!

- Jag har svåra val, Lollo blir finast på bal

Hej. Kom nyss hem ifrån stan/lillänge. Hittade inte många julklappar men mammas och pappas är fixade nu i alla fall :)
Samt lillebrors födelsedagspresent, SKÖNT. Dock måste man ju hitta på en till jul också :/ Varför ska det vara så svårt att hitta presenter till honom, och varför önskar han sig ingenting? Ska kika lite mer efter en present till Lollo också, tror jag vet vad det ska bli, OM jag hittar ;) Köpte en sak till Lisa också, men behöver hitta något mer.. Hatar utbudet i stan.. Är lite sugen på att följa med till Ikea imorgon för att leta julklappar, spec nu efter jag fick pengar av pappa som en tidig julklapp.. Dock verkade Totta inte så pepp, men blir jag mer pepp får jag väl dra på charmen och smöret.. Jag vet ju vad som funkar hehe :P Dessutom tror jag att jag vet vad min Sandra ska få i julklapp, har för mig att hon sa att hon ville ha en sån.. Annars finns det en andra grej som backup. Det är i alla fall bra, att jag vet i princip vad alla ska få, bara att jag inte hittat det än, eller att det är för tidigt att köpa det nu! Ja alla utom lillebror då :(

Skulle in på Onoff eller Elgiganten nu när vi vart på Jula och Coop för att titta efter en värmedyna, men tro på fan att dom stängde kl 4, jag trodde det var 5. Sen glömde jag köpa en reflex på stan också..

På Rix Morgonzoo häromdagen sa dom på nyheterna att årets julklapp inte är en pryl, utan en upplevelse, och det stämmer delvis för mig och mina julklappsköp. Det är ju dessutom mycket roligare att ge bort, och hade jag råd skulle alla få det av mig.

Själv så vart jag så glad igår när jag och Helena satt och tittade på Idol, för i reklampausen dök plötsligt Singstar Abba till Playstation 3 upp. Fatta vad kul med en skiva med bara Abba-låtar, jag vill ha! Och apropå det, eller inte, men idag på stan såg jag Kents samlingsbox, alla skivor i snygg förpackning, plus bonuslåtar. Kändes ju dock lite trist och onödigt att köpa en sån när man redan har alla skivorna utom 2-3 stycken :/

När jag och Totta varit en sväng på Öb åkte vi förbi Travet, på väg mot Lillänge. Då såg jag att pappas bil stod där och förstod att han och Lollo hade åkt dit. Jag hade nämligen ringt henne tidigare på dagen och uppmanat henne att åka dit, då det var utförsäljning av balklänningar till halva priset. I alla fall svängde jag och Totta in för att titta hur det gick. Slutade med att jag fick Lollo att prova den finaste klänningen av alla i två cerisenyanser, och sen köpte hon den :) Den var så jäkla fin på henne! Och nu slipper jag springa runt hela stan med en Lollo som har världens beslutsångest :p Skönt!

Nä men nu ska jag kika klart på Ugly Bettyavsnittet som kom ut igår, och vila lite innan vi ska göra pizza!
Hörs senare!

Fina Lollo i klänningen hon köpte :)

- What a dream

Godmorgon, fan vad skönt med lördag och helg :D

Sovit riktigt gott i natt, men drömde en heeelt sjuk dröm om mig, Lollo och Sandra. Tror det var så att Sandra också hade tagit körkortet, men minns inte riktigt. I alla fall, först var vi i Irland (om jag minns rätt) och Lollo var helt besatt av att vi skulle hitta till Darren Hayes "nöjesland" som hette Kringetpark (eller nåt). Så vi åkte tunnelbanor, fast dom var som Göteborgs spårvagnar, tills vi kom på ett torg som kan liknas med Hötorget. Där hoppade vi av och pratade med typ en Polsk kvinna (för plötsligt var vi i Polen). Hon sa massa saker men vi fattade nada. I alla fall lyckades vi få tag på en karta och Lollo blev sådär hopplöst ledsen och upprörd (som hon blir när typ Darren Hayse senaste skiva inte kommit rätt dag till Östersund) när hon tittat lite på den. Jag som verkligen ville göra Lollo lycklig letade som fan och vips hittade jag vart det låg. Dock låg den aslångt bort från där vi var, men vi förstod hur vi skulle ta oss dit. Helt plötsligt fick vi syn på en jättelång och stor långtradare som vi tog. Jag körde :O Lollo envisades med att vi skulle ta en stooor motorväg som man kan likna vid Autobahn och hävdade att den vägen skulle gå mycket fortare. Sandra vart skitless på oss och började dricka sprit så jag skulle vara tvungnen att köra hela vägen. Kommer ihåg att jag i drömmen tänkte; "Lollo är störd, jag kan inte köra på Autobahn i en långtradare, vi kommer ju att dö!". Men hon envisades så vi åkte iväg. Fick även samtal från mamma som var jättearg på Lollo som tvingat ut oss på det där äventyret, för då visade det sig att vi i själva verket varit med henne och pappa på semster nån helt annanstans, men stuckit ifrån dom för att hitta till Darren Hayes :P
Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer.. Ska dock rita upp kartan (bara vägbeskrivningen till parken) som fortfarande finns kvar i mitt minne så ska ni få se :p

Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen äta lite Gene till frukost. Sen ska jag och Totta på stan och leta julklappar, samt upp till Jula och kika. Blir premiär där för mig :)

Om bilden; X:et står för vart vi var när vi tittade på karta. Nu är denna bild helt propertionelig, och det var mycket längre än det såg ut, men jag är ingen arkitekt dirket så ha förståelse :p Den röda fyrkanten är Darrens park, den blå vägen ville jag vi skulle ta för att slippa massa trafik mm. Den gröna vägen ville Lollo ta för att vi skulle komma fram fortare!

- Övertrasserat konto

Hemkommen från jobbet. Vart en lugn dag, jobbat på i någorlunda takt, blir bara snabbare och snabbare utan att stressa, stressar jag går det riktigt fort men inte värt det eftersom jag får sjukt ont i ryggen då. Gick en rundtur och fick se brandutgångarna. Har gjort det för nästan ett år sen när jag började, men lite uppfärskning skadar ju inte!

Har slöat lite framför datorn nu med Ugly Betty, men jag hinner inte se klart det än eftersom vi ska ner till Jon och Helena nu och äta mm. Vart lite smått irriterad på G3 nu. Fick hem ett brev idag från Swedbank där det stod att mitt konto var övertrasserat samt att dom tog ut en avgift på 75 kr för det. Gick in för att kolla för jag fattade inte hur det kunde saknas 300 kr när det egentligen bara skulle vara ca - 10 kr på kortet. Men då visade det sig at CP-G3 inte hade registrerat mina köp hos dom för 2 veckor sen, förräns nu i veckan och då passat på att dra pengarna. Får man verkligen göra så? Normalt brukar ju pengarna reserveras på en gång när man handlar, men inte dras, utan först 2 dagar efter eller så (beror ju på vilken affär det är mm). Men dom hade alltså inte ens reserverat dessa pengar på nästan 300 kr, förrän nästan 2 veckor senare, så nu fick jag lägga ut pengar på nåt som inte ens var mitt fel. Jävla as!

Nåja, det här ska inte få förstöra min dag, handlade ju inte om så mycket pengar hursomhelst. Nu ska vi iväg och ha en riktigt trevlig kväll!

Just det, en liten efterlysning; Vem skrev en kommentar på ett av mina gamla inlägg, från våren 2008, häromdagen? Typ nåt om att den personen inte skulle berätta mina hemligheter osv? Skulle ju underlätta att avgöra det om man visste vem det var, så du som gjorde det, hör av dig :P

- Gene is the shit!

Godmorgon! Äntligen är det fredag :)
Snart ska jag kila iväg bort till Rogers garage för att möta upp honom och åka till jobbet. Idag har jag tur för Moa ska jobba dag idag så då har jag lite sällskap :)

Igår när vi var och handla köpte jag Gene (hårt tunnbröd) och messmör. Det tillsammans är så satans gott, och är precis vad jag har med mig till frukost på jobbet idag! Sen har jag med mig rester från kycklingen igår så det blir en rätt god lunch också :)

Menmen, dags att gå till jobbet så jag får komma hem någon gång!
Längtar tills ikväll..

- Bejeweled

Trevlig kväll även om den gått för fort som den brukar.. Kollade klart på Madagascar och passade på att mysa med Totta. Sen när han stack ner för att fixa med tvätten (ja jag vet inte hur jag gör, men han fixar allt!) tog jag en lång varm dusch. Medan jag duchade började Totta spela Bejeweled och vips så var jag tvungen att gå in och spela jag med.. Så nu har jag suttit och nördat det.. Klockan börjar dock bli mycket så fixa i ordning mackor tills imorgon och sen lägga sig låter som en bra idé..

I all fall, Totta vägrar ju att erkänna det så då får jag väl säga det till mig själv då; Jag är fan bäst på Bejeweled! Okej, inte bäst i välrden men bäst av alla jag känner! Bejeweled och Majhong är dom bästa datorspelen jag vet, och om det är någon som har något tips på vart man kan ladda ner dessa i sin fulla version, alltså INTE demoversioner som försvinner efter 1 timme eller 2 veckor, skriv gärna en kommentar om vart, jag vill ha!

Nä en nattmacka och sen sängen! Natti

Lite skryt också :p



Klå det du Totta, eller någon annan som känner sig manad..

- Mountains

Hade en lugn dag på jobbet idag. Hela förmiddagen satt jag och scanna och på eftermiddagen prepade jag till det bara återstod en halvtimme jobb då satte jag mig framför datorn. Sen packade jag ihop mig och gick ut till bilen, som jag fick ha idag när Totta var ledig! :) Men gud, jag tror det är någon slags curse över mig och Jessie att köra från jobbet. Idag hade jag svårt att ta mig hem pga en kall bil som bara tvärdog två ggr för mig när jag saktade ner i en sväng och när en bil framför mig saktade ner för att svänga. Fick smått panik men insåg att det måste ha med kall motor att göra och drog ut choken i panik, la i ettan och gasa som fan så det blev en burn :p vart lite skakis men tur nog var det nära hem då. Sprang in och hämtade en avi, sen ut till bilen igen, fick sällskap av Totta. Så åkte vi upp på stadsdel norr till posten och hämtade ut mitt körkort :D Sen åkte vi på Willys och handlade lite till helgens pizzabak, plus lite annat som vi behövde.

När vi kom hem satte jag igång med att steka kyckling, koka ris och göra sås. Vart riktigt gott!
Totta håller på att bränna ut Tropic Thunder nu så senare ikväll ska vi se den :) Men först vill jag se klart Madagascar eftersom jag somnade ifrån den igår..

Nu har det i alla fall blivit bestämt med Jon och Helena att vi ska dit imorgon och äta tacos tillsammans, dricka gott och spela spel. Och om jag känner Helena rätt lär det bli lite idolkikande också :D

Just det; om ni inte redan hört den, ladda då hem Biffy Clyro - Mountains den är sååå bra!

- Madagascar

Hej! Nu har jag och Totta nyss ätit middag. Vart hamburgare med våra hemgjorda biffar.. SÅ GOTT!

Idag var det lika jobbigt på jobbet. Hade öppningsrummet igen och min rygg tycker inte om att stå så länge.. Så klart fick jag fler papercuts också och det gör så ont när det är runt naglarna/nagelbanden.. Menmen, jag äter i alla fall inte Varran (?), den där blodförtunnande medicinen, så jag borde ju inte förblöda av dom haha :p
På eftermiddagen skulle jag egentligen ha scanning också för att hon på min rad var sjuk/ledig, men snälla Tommy ville ta den istället så då blev det prepning och verifiering. Sen sista timmen av mina övertidstimmar satt jag och löste av Lars och Moa i scanningen.

Opps.. läste Malins kommentar om helgen, och jag hade rätt, det var nåt denna helg som jag hade glömt :/
Får se hur det blir nu då..

Annars har jag inte så mycket att säga om denna dag mer än att jag snart ska hoppa i duschen och senare blir det Madagascar 1 som jag aldrig sett. Tänkte att jag borde ju se den innan jag ser 2an, som jag bara måste se tack vare den asroliga trailern.. "and who said a pingwin can't fly?" länkar den så kan ni kolla den själva; http://www.youtube.com/watch?v=lhQ-0HGn8mI

- Smärta, slapp, stress och skratt i mängder

Jahapp då var man hemma igen efter en upp&nerdag. Allt var bra tills jag går in på jobbet och går förbi Anita, då kommer jag på det, det är idag jag står på öppningen :( åhh, är ju nice att stå där egentligen, för tiden går så fort, man ser hur jobbet minskar, och maskinerna låter så högt så man måste stå med hörlurar/hörselkåpor och lyssna på musik utan att prata med någon. MEN, det finns en stor nackdel som tyvärr väger upp allt bra, och det är hur sjukt ont jag får i ländryggen av att stå still. Jag brukar inte klara av ett helt pass där, men idag gick det bra, visst det gjorde ont på slutet, men inte sådär så jag måste sätta mig ner och vila.. och då hade jag ändå liniment med mig som en sista utväg om det skulle göra för ont, men jag slapp använda det. Var mycket post idag, närmare bestämt 69 backar, vilket tar ett tag att öppna, så alldeles innan halv 1 var jag/vi klar i öppningsrummet och då vart det lunch. Lilla Sandra som jobbade hos oss förut kom på besök just då också så det vart lite snack med henne, riktigt kul! Sen hade jag planerat att i alla fall göra en back i prepen för att hjälpa till, men jag hann bara göra 20 brev innan Anita kom och tog den av mig och sa att jag fick verifiera :) Satt där och hade det lugnt och skönt för mig själv med radion och Roger på chatten ;) Fick hoppa in och scanna lite också så hela eftermiddagen flöt på bra.

Så hade jag ju sån tur som fick åka med Roger hem också, och det var verkligen behövligt, för usch som jag fick stressa med biffarna och det tills Totta skulle komma hem. När han kom var det bara två omgångar biffar kvar att steka, annars var allt klart, men då var klockan nästan halv sex också och kl 6 började Semlans filmpremiär inne i stan. Så för första gången på riktigt länge fick jag skynda mig att äta, dock gick det bra, riktigt bra :)

Stressade på Totta som slog in ett paket till Moa, sen skyndade vi in med bilen, och fick rödljus heeela tiden. Men vi hann ner till Reginabion iaf. Tur nog hade mamma och pappa en plats mellan sig, och så fanns det en till Totta på raden nedanför, för trot eller ej, bion var fullsatt! Killen som jobbade där sa att sist den var det var när dom visade titanic. Vet ju inte hur mycket sanningen det är i det, men det var riktigt kul att se att så många ville se Semlan och Jonas film :) Och alla som var där lär ju inte ångra det, det borde dock ni som inte var där göra! Fatta vilken rolig film dom gjort på 7 minuter om ordspråk. Jag har inte skrattat så mycket på lääänge, och lätt årets roligaste film. Var synd bara att den var så kort, men nu förväntar jag mig en uppföljare istället!

Efter filmen åkte vi vidare till Jon och Helena där det var kalas för lilla Moa som fyllde 3 år idag. Hon fick 3 pippifilmer av oss och blev så glad så hon övergav sitt eget kalas och gick upp för att titta på dom :p Fick tårta och goda hemgjorda kakor sen satt vi och pratade, och tittade på medan Helenas mamma och pappa satte ihop den fna röda spisen som Moa fått. Vi pratade lite om helgen, och Helena tyckte vi skulle spela spel, och gissa vilket dom hade köpt? RETRO som jag satt och sa i söndags till familjen att jag ville ha :P Så nu hoppas jag på en spelkväll hos dom i helgen!
Sen vart det att vi åkte hem då för Totta hade spelkväll med något tråkigt skjutspel på datorn, och jag tror jag ska leka lite i Photoshop nu jag :)

Födelsedagsbarnet Moa

- Morgonfix

Godmorgon alla läsare. Egentligen vet jag att jag inte har en enda just nu :p
Men jag ska snart börja sprida ut att jag bloggar igen, gillar bara inte det här att vem som helst kan läsa den. För det finns ju vissa personer jag inte alls vill ska få läsa något om mitt liv. Usch.

Kom upp i tid idag i alla fall. Hade dock en pojkvän som försov sig litegrann och idag var det min tur att spela hjälte och väcka honom. Dock såg han till att jag klev upp också, så då sjönk mitt hjältebragd rejält. Har förberett lite inför biffarna jag ska göra ikväll. Känns som att det kommer bli stressigt om jag måste gå hem :/
Men jag hade tur nu och ska få åka med Roger till jobbet, så med ännu mer tur kanske han ska hem där vid 4 han med så jag får lift hem också :)

Nä men nu måste jag gå och hacka upp löken innnan jag ska traska bort till Rogers garage.
Ha en bra dag så bloggar jag sen ikväll igen!

- Uppdatering från i onsdags

Äh började ändra om min blogg förra veckan, lyckades göra rätt mycket själv men behövde hjälp med en del saker som Marica började fixa åt mig. Men sen vart det helg och så, så nu har hon inte gjort nåt mer, men who cares? Den måste väl inte vara helt klar för att jag ska kunna skriva ju..

I torsdags satt jag hemma och gjorde inte mycket, körde hem Moa från jobbet och sen vart det sängen. Tror bestämt vi fortsatte kolla på Arkiv X filmen, men kom inte så mycket längre innan Totta sov igen.

I fredags kom Dudda och Andersson hit och vi spelade Geni 2000. Förstår nu varför kärringen, som Totta köpte det av på loppisen, ville sälja spelet. Var det lätta frågor eller? NÄE! Vi spelade i 2 timmar, och på den tiden hann jag svara rätt på max 5 st, Dudda på max 7 st, Andersson och Totta på max 10 st. Så kul var det.. Sen åkte jag och Totta och var lite chaufför åt min gamla jobbarkompis Micke och sen åkte vi på max och köpte mat för pengarna vi fick för det :)

På lördagen jobbade jag mellan 1 och halv 5, vilket var så soft då vi endast var 9 personer som jobbade. Fick order om att inte jobba så snabbt heller och det var okej med långa raster. Varför kan inte Roger alltid vara våran chef? Dessutom bjöds det på mat av företaget :D Efter det var jag chaufför åt Totta och Andersson som skulle äta mat på KebabCity, hämta öl hos Åke, handla på Lidl och dumpa Arrak hos någon kompis till Birgitta (tottas mamma). Sen vart det plocka upp Lollo och åka hem, börja korka upp och spelade lite spel. Sen droppade folk in eftersom, det var Roger och hans kusin Ronja, Malin, Berra, Zuul och Dudda kom en sväng han med, och med sig hade han cigarr :P
Vart en helkväll hemma hos oss, med unospelande, vindrickning (grabbarna drack öl), och maaaaaaaassa singstar pga Lollo. Fy fan vad hon var mickkåt denna kväll. Knappt att någon annan fick låna den. Dock vart hon less på slutet när jag började klå henne i massa låtar, och jag tror hon gav upp när jag tog henne i en Westlifesång :p hehehehe
TOM MALIN SJÖNG SINGSTAR :O men det är helt rätt tjejen, du var ju asbra! Kvällen slutade halv 5 när jag i en halvtimme försökt fått Roger att följa med Berra bortåt, och tillslut blivit av med honom (ta inte illa upp Roger, men somliga blir trötta efter ett tag) och gett upp hoppet helt om att väcka Zuul som låg och sov i fåtöljen!

På söndagen vart det sovmorgon och sen göra sig fräsch eftersom vi skulle till Ope på farsdagsfirande. Vart god middag där med pappas goda stekta lax och Lollos goda tårta till efterrätt. Sen vart det iväg på en gång till kvarterslokalen i Lugnvik där Morgan och Christines lilla Theo skulle få sitt namn på en namngivningscermoni. Proppade i oss smörgåstårta och sen skulle Totta iväg på innebandyn. Då la jag mig i soffan med fotouppgiften, lisa på msn och ensam mamma söker på tv3 :) Vart en sen kväll innan jag vart klar med halva fotouppgiften.

Så var det måndag idag då. Vaknade halv 9 imorse av att Totta ringde. Fick panik.. varför? Jo för att jag skulle upp kl 6 imorse för att tvätta håret, lulla på, kolla lite på DH (desperate housewives) och sen gå till jobbet vid halv 8, eftersom vi började 8 idag. Men så vart det ju inte, utan jag fick istället stressa så jag hann allt jag "måste" göra på en halvtimme och sen gå så fort som det gick på den blöthala vägen till jobbet. Finns nog inget jag hatar så mycket som när jag måste stressa. Min stora feta mage klarar inte av sånt och det märks på en gång, hela dagen fick jag ha ont i magen och ryggen, samt ingen att prata med. Ibland, som idag, undrar jag om jag typ har magsår eller nåt, för varför skulle annars magen reagera så hårt och så fort när den oftast annars gillar mig, (till skillnad från min rygg). Nu är det ju inte så här att jag blir rapig eller pruttig eller måste springa på toa, nejnej, det gör bara så ont så man bara vill ligga ner en stund och ta det lite lugnt.. menmen, detta händer ju inte så ofta tur nog eftersom jag oftast ser till att planera min tid så jag hinner i tid i alla fall, men en försovning är inte så lätt att planera in. Tydligen räcker inte 3 larm längre..
Hur som helst så vart jag bara en och en halv timme sen, men det jobbar jag in på onsdag. För idag hann jag ju inte ens vara kvar till halv 5, som jag skulle ha varit, pga jag hade fotokurs idag och bussen härifrån till den går halv sex. Måste ju hinna äta nåt också!

Pga tidsbrist och dålig matlust fick det bli varm macka med räkor och ananas till middag medan jag kollade en bit av nyaste DH. Då chillade jag äntligen ner mig! Ja så var det DH då, finns det nån bättre serie? Ska vara vänner då, men dom har jag sett så många ggr nu, DH kommer ju med ett nytt varje vecka :) Dagens avsnitt var lika roligt, spännande och på tok för kort som vanligt ;)

På fotokursen hade v bestämt oss för att ha en helkväll med bara Photoshop :)
Och idag lärde jag mig jättemycket nyttigt och roligt, tex måla färg med olika lager och flera olika sätt att göra en bild svartvit på. Okej, det kunde jag iofs, men hon ger ju smarta tips om liknanade saker samtidigt!
Innan jag gick hem hade vi ett litet betygssnack också, och det låter som att om jag bara får bättre än G på teoriprovet om 2 veckor ligger jag bra till för att få ett högt betyg :) Dessutom inga fler hemuppgifter nu fram till provet (förutom avslutningsuppgiften då) så nu ska jag ägna massa tid åt att plugga till det så jag får alla rätt! Men så har jag tvp bilder kvar att ta till förra veckans uppgift, men den här veckan ser inte lika hektisk ut som förra tur nog :)

Det jag har inplanerat denna vecka är;
Tisdag: Hem från jobbet och göra biffar med potatis, gräddsås och lingonsylt. Sen fort iväg på Semlans filmpremiär :D
Sen ska vi förhoppningsvis ner till Jon och Helena och hälsa på
Onsdag: Jobba över 2 timmar för att ta igen det jag missade idag, sen kanske göra fotouppgiften.
Torsdag: Åka och hämta ut mitt körkort som nu finns att hämta på posten (som tydligen ligger på Stadsdel Norr nu förtiden..
Helgen: Ser väldigt lugn ut än så länge.. skönt! Eller är det som min magkänsla säger att jag har tänkt göra nåt som jag inte minns?

- Nya tider och mer vuxenpoäng till mig

Ja nu ska jag göra ett ärligt försök i att hålla denna blogg levande. Vill ju så gärna skriva om allt och ignenting, bara för jag älskar att skriva. Jag har försökt ha bilddagboken som en blogg istället under mitt blogguppehåll, men ställer för höga krav på mig själv om bilderna jag laddar upp, så då blir det aldrig tid till att ladda upp några bilder, och heller inget berättat. Så i måndags när jag hade som tråkigast på jobbet och försökte tänka på annat än körkortet började jag fundera på idéer till min "nya" blogg. Kommer dock inte ha tid till att genomföra dessa idéer ikväll då totta sprungit in här minst 10 ggr och frågat/tjatat om vi kan se på filmen nån gång.. Så bara ett kort inlägg.. Och känner jag mina FÅ läsare rätt kommer dom inte ens märka detta inlägg förrän jag säger till dom att jag börjat blogga igen :P

Men iaf, det viktigaste; Idag kom äntligen dagen, dagen som jag fasat över, men samtidigt längtat till. Har längtat efter att få ha den där jävla uppkörningen avklarad, och helst av allt godkänd. Och idag, ja, då vart det så.. Godkänd. Fattade först inte vad han sa, vad det betydde.. sen kom det där fåniga leendet som alla får haha. Väl tillbaka på körskolan var jag tvungen att behärska mig för att dom inte skulle få med det leendet på deras bild som dom promt skulle ha på mig. Fick även en t-shirt som det stod nåt med rookie på :P 
Men det bästa av allt var att få ringa till Totta och säga att jag klarat det och höra hans glada och stolta röst :) Samt att åka hem till Ope och överraska mamma, pappa, Lollo & Semlan :)

Imorse stod jag och reflekterade över att Obama vunnit valet, och tänkte att idag var det miraklernas dag, en hisorisk dag då en svart man för första gången blivit president i USA, och kunde han vinna valet, då kunde fan jag klara av uppkörningen också. Och tänk så rätt jag hade. Denna dag kommer gå till historien, pga Obama, men för min del även pga mitt körkort :D

Hur som helst, den här dagen är nog den bästa i mitt liv sen studenten i alla fall i glädjeruset-liknelse!
Åh det går inte att förstå hur skööönt det här är för mig.. äntligen slipper jag lägga ut mer pengar på den där skiten, äntligen slipper jag tänka på att jag måste lära mig mm. Nu är det klart, nu är det bara till att försöka behålla det!


Så vill jag avsluta detta inlägg med världens största TACK till min underbara pojkvän som ställt upp och kört så mycket med mig och så. Och så lika stort TACK till pappa som började köra med mig när jag var amatör, och hade en låång körövning idag, helt ovetandes om min uppkörning. Min pappa är den bästa och ställer verkligen jämt upp!