vulnerable -

- Hjälp mig!!

Åhhhh..... Jag är så less på den här bloggen och hur allt är så o-organiserat.. Jag vill ha en ny blogg, men samtidigt vill jag ha kvar mitt namn.. Vill inte bara radera allt på den här bloggen heller, men hur ska jag göra då? Behöver en nystart.. Jag vill helst göra om bloggen till en fotoblogg också och ha en underblogg som är mer privat, men ändå öppen för alla, men att fotobloggen ska vara direkt på vulnerable.blogg.se och inte massa extra skit i adressen.. Någon smart jävel som kan komma med ett tips nu så jag får som jag vill? Orkar inte ens tänka ut vilka alternativ jag har..

Dessutom behöver jag hjälp med att ändra desigen...någon frivillig?

- Hemma igen

Hemma igen efter en vecka i Santorini, som var underbar! Igår kväll avslutade jag och Totta veckan där med en kryssning på havet i en vacker solnedgång och förlovade oss :)

Ska snart sticka ner till Zuul som har fest för att han fyller år, men tänkte bara skriva lite snabbt. Man får sig en chock när man går in på sin hotmail efter en veckas frånvaro och har 58 mail i inkorgen, bara reklam :( Men sen blir det värre när man loggar in på bloglovin och har 279 olästa blogginlägg, hur faaaan ska jag hinna ikapp?!

Bilder och mer om resan kommer sen när jag har tid och ork!