vulnerable -

- helgen som gått

fredagen blev väldigt bra, trots att jag somnade både hos zuul och sen hemma hos oss.
pizzan vart jättegod och åts resten av kvällen. drack massa vin och var full som ett svin.
svinade hos zuul också, rätt taskigt men det var kul då :p haha kastade en kortlek över hela hans badrum..

på lördagen var jag lite bakis, men det betyder bara att jag hade huvudvärk.
åkte in till stan och fixade presenter till mamma och svärmor. hittade en asfin kruka på kärnans blomster som svärmor blev jätteglad över, det var kul :)
på stan mötte vi upp helena, jenny och micke och alla deras söta ungar och fikade tillsammans :)

efter det blev det middag i ås hos tottas mamma då. riktigt god mat och var mycket trevligt.
så lyckades jag lura med mig tottas kusin marielle på festerna. hade askul mesta delen av kvällen. drack för mycket, men ändå lagom så jag inte mådde dåligt :) förfesten var roligast med spelen och det..
dock lyckades jag tappa bort min kortdosa på the rock, hann ringa och spärra korten, men sen när vi går tillbaka till the rock hade vakten haft den hela tiden. så nu måste jag beställa nytt kort i onödan typ. dock lätt bästa vakten denna helg, släppte in oss trots marielle inte hade med sitt leg :)

avnjöt en french hotdog på mårtens grill, och sen satt jag där och pratade med henrik från badet, som dessutom jobbade på lime förut. fy fan vilket jävla samtal vi hade om badhuset, tur man inte jobbar kvar där, för hade det samtalet kommit ut hade man nog blivit avskedad HAHA!

sen skulle vi ta taxi och när vi äntligen är först i kön och en taxi kommer då försökte en jävla knarkhora (50+) sno den. fy fan vilken scen jag ställde till, men jag var så sjukt irriterad då. slutade med att vi alla åkte för hon och hennes ragg skulle också till lugnvik. dock hatar jag henne bara för hon trodde hon var nåt som bara kunde tränga sig hur som helst. var ju inte bara oss hon var efter i kön dirket. kärring!

idag har vi slappat med film och pizza. är så sjukt trött idag och ser inte framemot jobbet imorgon, menmen..
middag i ope sen igen, för att fira mamma, jag hoppas hon gillar presenterna..

men nu ska jag kolla på vänner!

- äntligen helg :)


även fast jag var trött mm gick den här dagen på jobbet sjukt snabbt.. jessie var äntligen tillbaka och jag tror vi inte var tysta en minut idag. bara massa flum hela tiden. dock har allt skratt samtidigt plågat mig då jag har träningsvärk i sidorna som känns varje gång jag asgarvar.. men gud vad skönt det är att ha kul på jobbet utan att behöva tänka på kunder mm!

ser fram emot förfesten och festen imorgon väldigt mycket nu. men först ska den här kvällen bli bra. håller på att göra pizza nu och väntar på malin som har dom sista ingredenserna. sen vet jag inte om malin bjudit över nå fler men det spelar ingen större roll, har alltid kul ändå!

imorgon ska jag INTE vara bakis för jag har massa saker att göra på stan bla köpa present till mamma och tottas mamma, sola, handla mat, gå på systemet mm. sen kl 3 är det middag hos tottas mamma och sen bär det iväg till sandra :)

dock blev det ingen powernap för mig idag, försökte men sen kom totta och micke och kolla på tv mm vilket störde mig. men jag hoppas det går bra ändå :) nu kommer malin. skriver mer sen eller imorgon!

- aprilväder suger

ja suck vad less jag är. nyss vart och tränat, var totalt opepp men lyckades ändå göra nästan allt. bollövningarna känns så jävla meningslösa och för svåra. har ju noll balanssinne..
idag hade jag iaf med mitt gamla papper med ryggövningar och drog igenom alla dom. en av dom kändes verkligen bra, man typ har en stång och böjer sig åt varje sida fast med raka armar.. hoppas bara jag inte får för mkt träningsvärk tills imorgon bara. palla det på mitt jobb där jag sitter och rör på armarna heeeela tiden..

bara en dag kvar nu innan helgen, väldigt nice. bjuden på fest på lördag som verkar bli riktigt kul.
tror förfesten kan bli riktig spännande också :)
undrar bara vad som ska hänsa imorgonkväll. sjukt sugen på att supa, men har ingen att göra det med än.
ev kanske det blir fest hos en annan kompis, lät lite kul. annars så hoppas jag på malin..

annars är allt lika segt som vanligt. idag fick jag veta att jag ändå måste jobba kväll ibland. var fjärde vecka blir det..
fast jag får ändå jobba morgon den onsdagen och fredagen så varje månad blir det bara 3 kvällar. tror jag kan stå ut med det faktiskt..

har börjat knarka vänner igen. kollar på ett avsnitt varje morgon innan jobbet, kanske det som får en att ens bli på lite bra humör. dock sitter jag med två mycket underhållande kompisar på jobbet som får tiden att försvinna..

jag kliver upp före sex varje jobbdag nu och somnar oftast vid elvatiden. dock är jag sjukt trött tills på kvällen..

men vädret är väl det som sänker mig mest. i söndags var allt så bra, var ute i solen och gick på upptorkade och sopade vägar i mina nya vårskor och med sommarjackan. tänkte att den här veckan kan jag fan börja cykla.
så måndagmorgon kvart i sex, tittar ut och möts av snötäcktavägar. gör mig klar och allt och ska vid kvart över sju gå till bussen.. då snöstormar det och fortsätter så HELA dagen. sen dess har det snöat konstant typ. nu är det vinter igen här. ser seriöst ut som det gjorde i februari med mnst 2 dec snö. SUCK! vår nu tack!

nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det vänner igen. natti

- det senaste


ja det har hänt rätt mycket sen jag skrev sist..

jag har blivit erbjuden fast tjänst på mitt jobb, så från första maj slipper jag kornboden och har numera ett någorlunda bra betalt jobb (iaf inte 72 kr/timmen). dessutom fick vi våra scheman i måndags och jag behöver aldrig jobba kväll om jag inte vill själv :D och det bästa av allt, ALDRIG helger :)

nej förresten, det allra bästa är närheten till jobbet, och att jag får gå hos världens underbaraste massör för 100 kr/gg :) hon håller på att lägga tryck på mina höfter mm för hon tror hon kan hjälpa mig bli fri från allt ont då. plus att jag förra veckan var och fick ett extra inlägg till mitt lite kortare ben, så det ska nog också hjälpa en heel del!

dessutom får jag 25 semesterdagar, och får ta 20 av dessa betalda :) och så får jag friskvårdsbidrag på 1700 kr/året. så just nu är allt perfekt på jobbet typ!

sen har jag alldeles nyss adressändrat så snart börjar väl min nya adress att gälla. jobbigt bara att ändra den på alla tusen ställen man registrerat den.. menmen, ska bli skönt att få sin post direkt och inte tvinga lollo komma med den..

har också försökt ta itu med körkortet. så jag och lollo har gått en teorikurs och så har jag börjat ta körlektioner igen. hoppas på att kunna fixa det innan sommaren nu, men det ser lite svårt ut..

förra veckan började jag och totta träna på ett gym i närheten. igår vart jag less på det igen. men jag måste verkligen nu känner jag, när massören försöker fixa till allt så måste jag komplettera med träning. jag orkar inte med mitt onda längre. jag kan ju inte ens gå på stan mindre än en timme innan det värker och gör så ont att man bara vill ligga ner.

och idag premiärsolade jag för detta år. var riktigt nice och ska försöka sola en gång i veckan så det bli nåt brunt resultat lagom till sommaren. så planerar jag att åka utomlands med älsklingen, men har inte bestämt än om det blir i sommar eller i höst.. hur som helst behövs en solbränna då..

vad mer har hänt tro? inget jag kommer på nu. men ska verkligen försöka bli en riktig bloggare nu och inte ett inlägg varannan månad typ..