vulnerable -

Fredagen

På fredagen gjorde vi oss i ordning lite snabbt efter att ha insett att barnens hus hade bilbarnstolsdag. Så vi skyndade dit innan vi skulle hämta upp Lisa på tågstationen. Vi fick prata med en "expert" från Britax om barnstolar och blev väl lite klokare, dock avvaktar vi ett tag med att köpa, man vet ju inte när lilla fröken kommer att växa ur sin nuvarnade. Hittade några billiga bilderböcker jag köpte till Ronja. Till min glädje upptäckte jag även att de hade "reparationsset" till bröstpumpen så jag köpte det, har dock inte hunnit testa varken den eller den "nya" jag köpte, men det hinns väl.

Sen åkte vi då och hämtade upp en glad Lisa :) Jag och Totta var hungriga så vi åkte till Max och åt lunch. Efter det blev det handling på Coop i Lillänge och sen åkte vi hem. Satt och surrade och så innan vi gjorde middag. Lisa hade med sig lite presenter både till mig och Ronja. Det var en tavla, pulsvärmare, halsband, sagoböcker, såpbubblor.

Efter middagen blev det filmtittande, vi såg Immortals men ingen gillade den speciellt. Sen satt jag och Lisa och surrade ett tag tills vi tyckte det var dags att sova.







Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: