vulnerable -

Hemmafrubestyr

När Totta plockat upp oss åkte vi ut till Sandra. Eller ja, först köpte vi med oss pizzor från Frösö fast food. Mickis och hennes Meya var också hos Sandra. Efter några timmar där begav vi oss hemåt igen.

Lillan sov så jag passade på att gå igenom garderoberna mina och hänga upp alla kläder samt sortera i bra högar de kläder som inte får plats att hängas upp. Insåg återigen att jag behöver nya leggings, tyvärr hade dom inte kvar några i min storlek idag när jag var in på Vila. Däremot hade de fått in microfleeceleggings i storlek L/XL som jag köpte. Tråkiga var att det var med fot och hur mycket jag än drog i dom så var dom alldeles för korta :( Så dom får jag försöka lämna tillbaka eller pracka på lillasyster.. Tror dock dom är för korta på henne med, trots att hon är normallång :/

Sen såg vi på arga snickaren och turades om att försöka söva en arg liten Ronja. När hon slutligen somnat fortsatte jag att städa upp här hemma och så, sen vaknade hon igen och åt och så fastnade jag framför datorn ett tag. Nu sover hon och pappan här bredvid mig och jag borde väl försöka med det jag med, för imorgon ska vi upp senast kl åtta, då vi har tid på BVC kl tio. Må ju hinna mata lillan, ta en dusch och sminka mig innan dess ;)
Godnatt!



Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: