vulnerable -

01 - Presentera mig själv


Jag heter Sofie Madeleine Emelie Mellergård. Är född 1988 på Östersunds bb. Växte mestadels upp i Ope med mamma, pappa, Carro, Lollo, Semlan och djuren. Vi har alltid haft minst 1 katt så länge jag funnits, och för snart 12 år sen köpte vi även världens goast hund :) Jag äger en katt som heter Murre, han är världens bästa katt! Tyvärr vill jag inte göra honom till innekatt när han är van att springa ute i det fria och fånga alla sorters djur, och jag skulle aldrig låta honom vara ute här i Lugnvik, mest bara för jag är rädd att han skulle försvinna.. Så han bor kvar i Ope med mina föräldrar, där har han det bäst..men jag saknar honom fruktansvärt mycket! Djur och barn är bland det bästa jag vet! Har ju nyligen fått två små syskonbarn också som jag älskar så mycket, den yngre av dom har jag även fått äran att vara gudmor till <3

Jag gick skola i Ope, och lagomt tills man skulle börja högstadiet gjorde dom Ängsmon till det, så där hamnade man ju.. mitt i skiten om jag får säga mitt! Efter 4 plågsamma år där började jag gymnasiet på Wargentinsskolan där jag läste Handel och administrationsprogrammet med inriktning på Turism. Så här i efter hand kan man ju undra vad fan jag tänkte på?! Var dock en lättsam linje som jag klarade mig igenom trots sjukt mycket skolk och nästan inget pluggande. Jag var/är riktigt skolless, så hade nog inte pallat något annat..

Efter nian fick jag jobb på Storsjöbadet i cafeteria och där jobbade jag extra fram tills dom stängde för renovering i december 2007. Samma vecka jag gjorde min sista vecka där fick jag jobb hos Kornboden, på Recall med försäkringskassan som kund. HAHA. Bildoperatör kallas jag visst också, är inte så coolt som det låter.. Jo precis, jag är kvar där ÄN idag, men nu är jag anställd av Recall och slipper mellanhanden Kornboden. Alltid något. Pluggade även till barnskötare för jag trodde det var en enkel biljett in på förskolor och sånt, men icke! Får ta och skaffa mig egna barn och starta ett koperativ eller helt enkelt bli dagmamma..

Annars då så bor jag i Lugnvik med min sambo/fästman (som kanske är ett av de fulaste orden som finns?). Äger en Ferrari-transformer som brukar vara förklädd till en skruttig gammal golf-etta, så ingen ska få för sig att förstöra den, jag bor ju ändå i Texas har jag hört.. Tekniknörd så det bara skriker om det och vill alltid ha nytt. Älskar att fotografera vackra saker, helst macro och natur. Men bebisar och djur är nog bästa porträttet :)

Jag är 178 cm lång, väger tydligen alldeles för mycket, har stora fötter när jag vill ha vanliga unisex skor som tex gympadojor (41-42), men vill jag ha finare "tjejskor" kan jag gå ner så långt som till 39. Hatar sport men kan ta raska promenader istället. Blågrålila ögon som jag är mycket rädd om, färgat tunt slitet kort hår som ger mig ångest varje dag, sönderspruckna läppar trots överdrivet beroende av läppsyl, dålig hörsel och balans, trött hjärna, fingrar och fötter med sämst blodcirkulation, en rygg som strejkar allt för ofta, leder som knäcker och näsa som läcker, men "perfekt" hy det har jag...


Jag och Carro som små


Jag och min älskling i somras


Louise

hahaha! Feffe Ferrari alltså? ;)



Bra inlägg! Keep it coming! :D



PUBLICERAT: 2010-12-04, 23:26:07 | URL: http://frankigor.blogg.se/

Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: