vulnerable -

- Ge mig min lust tillbaka!

Att det ska vara så svårt att komma på en födelsedagspresent till min pappa :/ Inte hade han några speciella saker han ville ha heller. Nu har jag i alla fall köpt en sak, och sen ska jag och Lollo och kanske Semlan gå ihop och köpa presentkort på någon affär eller så.. Hoppas han blir glad för det!

Idag efter jobbet och en snabblunch hemma, åkte jag till Djursjukhuset och mötte mamma, pappa och djuren. Dom små skulle få sin årliga vaccinspruta :) Goldie var pigg och glad och tyckte allt var roligt/spännnade. Katterna däremot ville helst inte gå ur buren, och när vi väl fick ut dom lämnade dom små tassavtryck på bristsen. Dom brukar nämligen börja svettas för dom är så rädda när vi är där, så himla gulligt, men man tycker ju synd om dom samtidigt för att dom är så rädd.. Men allt gick bra som vanligt.

Efter det vart det en sväng i Lillänge, hämtade ut mina värktabletter på Apoteket, och hittade äntligen en bad-bh på Lindex. Mina triangelbikinis jag har var ju inte såå kul att ha på vattengympan, då brösten lätt hoppar ur av för mycket rörelser.

Nu sitter jag bara här och gruvar mig för att åka och träna sen. Är så opepp på det så det finns inte. Jag insåg för ett litet tag sen att jag är opepp på det mesta just nu, och vill bara sova. Är så trött heeeela tiden, och inget orkar jag göra. Pluggandet skjuts bara upp dag för dag och snart kommer jag ligga efter en massa om jag inte skärper till mig.. Är så jävla sugen på att säga upp mig också, det går inte att förklara hur less jag är på jobbet... För en stund vart jag sugen på att hoppa av skolan också, men då är det ju 40-timmars veckor på jobbet som gäller igen, och det pallar jag inte..


Louise

hang in there!!

Försök att se fram emot något roligt istället, som du behöver pengar till så du känner att du får en slags belöning för att du jobbat så mycket.. typ.. :P



Och vad fan ! träning är ju fett kul! Du måste bli mer pepp nu. För mig kommer du inte undan! Mohaha... >=)



PUBLICERAT: 2009-03-06, 15:57:07 | URL: http://lphant.blogg.se/

Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: