vulnerable -

- skoooola


aha, så har man klarat av turismprovet idag då, eller jag hopaps jag klarade det :S
får veta det imorgon då då.. aja. har so-provet imorgon, vilket inte kommer gå bra, har läst det nu och pappa har försökt förklara, får se om det räcker.. har hur som helst den jävla jobbiga fördjupningen kvar :S
hoppas jag kan göra den i helgen och skicka den sen till läraren..
blev iaf så att jag skiter helt i matten, ingen chans att jag klarar av två prov imorgon på något jag inte haft tid att plugga till.. turismen kändes viktigare.. får dras med ett, kanske två ign. huvudsaken jag inte har streck. och så lämnade jag och mickan in företagsrapporten idag, så jag hoppas den blev bra så vi får godkänt trots att vi lämnade in den en vecka försent :S sen den där jävla apu-rapporten skriver jag under sommaren då läraren sa att det var okej. tur det!

nä det här är seeeegt. ska kolla på csi och äta godis istället
och psst, fy fan vad nya festis doctor deluxe är gooooooooooooooooooood, ananas & kiwi :D

fråga mig vad som helst om europa nu, är så extremt intjatad på alla länder & huvudstäder och dom flestas valuta nu så jag vet inte :P

imorgon blir det
skola, 1 prov
jobba på badet
skynda på skolavslutning
soooooooooooooova

vulnerable / tack & hej, leverpastej

- vanlig onsdag


så sitter man här igen, chattar med Miiirkiis och lyssnar på musik.. för ett tag sen kändes det som hela min dag blev förstörd, pga ena klockan gick en timme för tidigt och jag trodde vänner skulle börja om en halvtimme. men nu är det drygt en timme kvar. seeegt, men jag överlever och dagen blev inte förstörd insåg jag :P

ja så var jag och lollofant på utbildningsdag hela dagen idag, det var seeg dag men intressant och lärorik. bra mycket bättre än skolan iaf :P

åh, bara två dagar kvar nu tills studenten :)
om jag bara kunde få emil på bättre tankar så vore allt perfekt :D

orkar inte skriva nåt mer nu, för upptagen

vulnerable / 2 days left :)

- surt


jaha nu är man tillbaka ifrån K. det gick ju bra.. inte
"bråkade" mest hela tiden och då vid halv sju när vi började prata om när jag skulle åka hem verkade K vilja att jag skulle åka hem så fort som möjligt så vi skulle gå till min buss, men så blev K surare och vägrade följa med. antar att K inte trodde jag skulle våga att bara gå, men jag blev så sjukt less så jag gjorde det iaf.. vart ju bra, inte.. K följde inte efter och K ringde inte heller. roligt roligt. så då gick jag själv till bussen, och ja mitt humör är väl inte på topp just nu. får väl skylla mig själv. det är jag som gör att K blir sur eller vad K nu blir. det är jag som är felet men så länge K inte säger vad som jag gör fel kan jag inte göra något åt det.. ååååååååååååååååååååååååååååååååårka. skitsamma. vi får se hur det blir.

allt är i alla fall fel nu

och jag önskar att jag inte skulle vara så anti och lat, jag behöver verkligen börja träna mest för min ryggs skull, sen om jag gick ner några kilon på kuppen skulle det vara toppen. jaja, jag får skylla mig själv när det gäller det också. får mest skylla mig själv för allting som är så jävla fel.

missade såklart vänner också.. och något annat bra lär det inte vara på tvn ikväll.. om min jävla video bara kunde funka så hade jag inget att bekymra mig för angående saker att göra. men nu funkar den inte och jag sitter här och har skittråkigt istället.

skitsamma. kanske är mer positiv imorgon, om jag nu hinner skriva något imorgon.

 vulnerable / allt är fel just nu

- timekill


så sitter man här igen, för att fördriva tid i väntan på lunch/middag. för mig blir det frukost/lunch/middag.
ska till K sen och göra ingenting antar jag.. vi får se hur det blir. ska ta bussen halv 3 så jag hoppas det blir mat senast klockan 2. semlan gör något med kassler :S han hade gjort det på skolan och sa att det var jättegott, jag är tveksam.

såg nyss klart på sjunde himlen, var rätt bra. men som vanligt hade jag sett det förut.. igår blev det csi., dubbelavsnitt först var dom i miami och sen begav dom sig till new york. fy fan vad bra det var, skitspännande och asbra handling!

i feel kind of low today
tror det sitter i från igår kväll :/
men men, vad kan man göra mer än att spela bort sina känslor
och dölja dom för omvärlden ?

vulnerable / behind these walls..

- uppryck


idag fick jag äntligen ändan ur vagnen (heter det så ?) och läste i linns blogg och jag tänkte, jag vill också bara skriva sådär, inga uträknade dagboksinlägg som bara är ord, meningar, texter av sånt som ingen annan förstår.. jag vill skriva ner tankar eller nåt. bara få ur mig allting..

ja så vad tänker jag på ? just nu på att jag är extremt kissnödig och att jag vill spela musik, men eftersom pappa sitter i samma rum och kollar på nyheterna så går inte det så bra. dom pratar om fildelningsproblemet igen.. börjar bli less. liksom låt oss fattiga jävlar ladda hem vad vi vill.. inte dirket så att man har råd att köpa en skiva med EN artist bara och 10 låtar endast för 200 kronor.. jag tror att kändisarna överlever ändå, med sina miljoner på halsen..

jag fattar inte varför K inte orkar vara med mig. jag vet inte vad jag har gjort eller vad jag gör fel och jag får aldrig något svar när jag frågar. kanske är det bara enklast att låta det vara som det är, som jag gör just nu. K uppfattar det nog som att det inte gör nån skillnad för mig, och jag försöker att inte låta det sänka mig. går det bra ? nej, inte speciellt eftersom jag tänker på det hela tiden.. jag bara inte tror längre, jag börjar bli säker på att K har lessnat.. lessnat på mig
jag önskar jag kunde förändra allt, göra det bra för K

jag önskar jag kunde få alla tårar att försvinna
jag önskar du visste hur mycket du betyder för mig..

det var dumt att tänka på det här, det var dumt att skriva om det.. jag ska tänka på annat nu..
jag har ringt till vandrarhem idag, inte bokat något men hört mig för efter priser och så.. eftersom sandra inte kan tänka sig att betala 250 kr/natt så lär det bli på gustaf af klints vandrarhem, där kostade det bara 180 kr/natt.. nu gick pappa så nu blir det musik. jag önskar att det var enkelt att sätta på en låt, men det är det inte.. jag har på tok för många alternativ.. först blir det i alla fall toaletten.

jaha, jag gjorde en fin liten lista, blev sugen på britneys everytime och i samma mapp hittade jag massa andra bra låtar av olika band.. nu sitter jag här och chattar med en trevlig kille, vi diskuterar lögnare typ.
är ingen värd sanningen ?
är jag inte värd sanningen ?

jag har tillbringat en stund nu med att leta efter en annan blogg, för här kan man ju inte göra sina bloggar hemliga, eller bara för vänner. det stör mig, jag vill inte att alla ska kunna läsa om mitt misslyckad liv.
tyävrr verkar blogg vara något som alla måste kunna läsa, har iaf inte hittat någon där man kan göra inläggen hemliga.. jag får vara kvar här och hoppas på att ingen jag känner läser det här, ingen som inte får läsa alltså..

klockan börjar närma sig csi och jag kanske ska göra popcorn ? kanske behöver jag något att pigga upp tillvaron med. popcorn är bra. det är någon som bryr sig om en också. jag önskar jag hade någon som var tillräckligt nära..

vulnerable / kalla tårar rinnande på en varm kind