vulnerable -

- Buan <3

Jag bojkottar drömmen om en utlandsresa i sommar, precis som förra året. Ironiskt nog tänkte jag efter semestern i Sthlm, att det inte var värt det, och att nästa år skulle jag längre. Samtidigt är det onödigt att åka utomlands dom veckorna då det faktiskt är varmt här upp med. Men vill jag sitta här och ruttna bort i extremt tråkiga Östersund? Eller nä, det är jag som är tråkig. Jag har inte lust med något längre. I alla fall inte om det innebär att supa, gå på krogen, vara uppe sent om nätterna mm.

Jag orkar inte grilla/supa med vännerna i helgen så jag bokade upp en grillning i Ope istället, mohahahha! Min underbara lillebror skulle stanna hemma för en gångs skull också, så då får jag äntligen chansen att prata med honom, utan att ha massa berömmande fans runtomkring honom :P Hoppas min fina lillasyster också kan vara med och äta i alla fall!

Just nu har jag lust att bojkotta allt faktiskt. Just nu behöver jag veta att jag får ledigt i sommar, och exakt NÄR alla saker kommer äga rum, så jag vet vilka dagar som är helt fria, när jag bara kan ägna mig åt saker jag vill och slippa allt annat!

Nästa helg får jag i alla fall åka till mitt älskade buan. Förhoppningsvis alkoholfritt (!). Där kan man bara koppla av och glömma allt annat. Det är så fint där och tyst. Hoppas på kanonväder den helgen, precis som förra året när vi åkte dit. Den här gången ska jag fånga ännu mer fisk med kastspöt, och ta finare bilder! Och bli mindre myggbiten tack!


   

  

  
Bilder från förra årets bua-tur

- En kändis i familjen

Jag har ju helt glömt bort att berätta hur det gick för lillebror Görda i Musikdirekt-finalen. Det gick sådär, han vann inget pris, men han var sjukt bra! Hela publiken sjöng med i hans nya låt G.Ö.R.D.A  :D
Sen har han nu släppt sin skiva som jag tycker alla ska köpa, dels för att han är så bra, men också så han slipper gå back så mycket :p Sen kommer han och gruppen MVN (som han är med i tillsammans med Bignick och Maniac) att släppa en skiva ("Ok men inte bra") inom kort. Tror den kommer vara minst lika bra! Dom har redan lagt upp två låtar på sin Myspacesida, så gå in där och lyssna på dom. Lyssna extra noga på låten "Ta det lugnt" den är så jävla bra, och lätt årets sommarlåt! Sen idag fick jag höra den roliga nyheten att dom har fått äran att spela på Yran-lördagen nu i sommar! Fatta vad kul för dom! Hoppas dom får en bra scen och en bra tid när inte alla andra stora artister spelar, så många väljer deras show :)
Update: Bignick skickade en länk där ni kan ladda ner deras låt "ta det lugnt"! ENJOY!
Bilder från Musikdirekt.
Vi hade tur och fick sitta på första parkett :D

- Minne

Jag slår vad om att Totta just nu tänker "Jesus Christ" för sig själv. Han har nämligen suttit i 20 minuter nu och försökt förklara för sin mamma hur man bifogar och skickar ett mail på Hotmail. LOL. Är inte ett dugg avundsjuk, för jag vet hur frusterande det är! Varför har dessa 50-talister så sjukt svårt för att lära sig hur en dator och mobil fungerar? Min mamma är precis likadan :P Tog bra många ggr innan hon äntligen lärde sig läsa och skriva sms :P

Nå väl, alla har väl svårt för något. Jag verkar få problem med minnet. Dom senaste gångerna nu när jag har bakat kladdkaka har jag lyckats tillsätta en tsk bakpulver. Sen när ska det vara bakpulver i kladdkaka Madde? Vet inte varför, men det känns som jag alltid har haft det i. Nåväl, den blir ju inte äcklig bara för det direkt, bara lite större :)


Förresten, han jag skrev dikten till, tyckte den var jättefin och grymt bra :)

- Att kunna ha, men ändå inte får

Jag saknar någonting väldigt mycket. Väldigt ofta.
Ofta väldigt länge med.
Är det inte konstigt att man saknar något som man egentligen borde ha?
Jag har det, men ändå får jag inte det. Kanske är jag inte värd det?!


- Poetry

Jag ligger hemma och är sjuk. Tänkte passa på då och göra lite saker jag inte hunnit/orkat innan pga 10 timmars passen jag kör nu. Självklart skulle man råka på en försskoleförkylning också, menmen. Det kommer alltid något gott ur det onda. Imorse började jag min dag med att kolla på dubbelavsnittet av DH, dvs säsongsavslutning. Men fy så bra det var. Längtar redan till hösten.. Nä, vill ha en låååång fin sommar först!

I alla fall har jag idag gjort något jag inte gjort på många år.. Skrev en dikt. En halvsorglig, men ändå lite kärleksförklarande dikt. Är lite småstolt, även om den känns väldigt klyschig. Men det kanske inte gör något, ska kolla med personen som beställde den vad han tycker. Sen får vi se då om den duger eller om jag måste anstränga mig mer. Gick ju ändå relativt fort att knåpa ihop den trots att det kändes att det var länge sen jag skrev dikter. Och nej, jag tänker inte lägga upp dikten här eftersom den kanske inte är klar, och för att personen som ville ha den kanske inte vill att vem som helst ska läsa den..


Bjuder på en bild på en av dom fina Orkidéerna jag köpte förra veckan istället :P

- Mitt fina förhållande

Idag har vi firat två år tillsammans.
Började visserligen dejta i början av 2007, men sen sa vi ett datum som var speciellt
och gjorde det till vår årsdag..
Två hela år, som förhoppningsvis blir många, många fler! :)
Vi var och åt på Eastern Palace i alla fall och sen blev det filmmys hemma.

Är så glad att jag har hittat den perfekta killen,
han som har allt och som gör mig så jävla lycklig!
Han har fått mig att må så mycket bättre än vad jag gjort på många år..
Finns så många saker och ord jag vill skriva, men jag har så svårt att formulera
allt jag känner för honom.
Kanske går det att förstå ändå, bara genom att säga;
Tack för att du finns älskling och vill vara min, jag ska fortsätta göra allt för dig, alltid.
Älskar dig! <3Jag och min vackraste, underbaraste Totta
Alltid du och jag
<3