vulnerable -

- Julen är snart här

Ja här var det ju ett tag sen man skrev, men faktumet kvarstår jag har ingen fungerande dator och när jag lånar Tottas försöker jag bara kolla andras bloggar och bilddagboken. Mer än så har jag inte orkat med denna vecka heller, har varit så sjukt trött och slö. Sover för lite om nätterna och har ingen ork till något när jag kommer hem. Förra lördagen köpte jag Desperate Housewives säsong 3 och idag tittade jag klart på den. Har faktiskt inte gjort så mycket mer än att ligga i sängen idag, bara varit upp någon gång för att hämta dricka och röka. Imorgon ska jag dock ta itu med julbaket, dvs lussebullar och rischoklad. På tisdag efter jobbet gör jag rödbetssalladen jag lovat mamma att ta med på julafton. Sen är sillen inköpt och en smarrig varmrökt röding ligger i kylen :)

Det känns sjukt konstigt att det faktiskt är julafton på onsdag, tiden har bara flugit iväg. Men tur är väl det, för det innebär 2 veckors ledighet och det är något jag verkligen behöver nu. Sen jobbar jag bara 3 dagar och veckan efter det drar plugget igång och jag går ner i tid på jobbet :) Jag hoppas den här utbildningen blir rolig och att jag faktiskt passar att jobba på en förskola. Jenny och Helena påstår ju det i alla fall så det känns bra, för dom borde ju ha lite koll på sånt :P

Nu ska jag i alla fall ta och kolla igenom lite bilder och skriva ut till mina julkort som jag planerar att fortsätta med när Totta kommer hem och ska ha tillbaka sin dator.



Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: