vulnerable -

Framsteg

Idag har Ronja gjort tre stycken framsteg.
 
Nr 1 så åt hon 2 portioner av en barnmatsburk på en och samma måltid. Den hittills första favoriten var sötpotatis med nötkött, från 5 månader, dvs en gul söt pure. Men hej, här blir vi glada för minsta lilla! :) 2 portioner kanske låter mycket i era öron, men i våra portionmått är det en tredjedels burk typ. Brukar bara värma 2-3 teskedar då hon ändå inte äter maten..
 
Nr 2 så började hon "krypa" idag. Nu var det inte den vanliga ålningen utan hon stötte fram med hjälp av att skjuta ena foten i golvet och så. Vi kallar det halvkrypning, vilket är bättre och duktigare än ålning ;) Snart kryper hon nog på riktigt :)
 
Nr 3 inträffade alldeles nyss när hon för första gången fortsatte suga/äta ur nappflaskan trots att det var välling i den :O Det har aldrig hänt förut. Hoppas vi äntligen hittat en välling hon gillar, så vi kan börja ge henne det istället för den värdelösa ersättningen. Sen Ronja började dricka ersättning och äta dåligt på dagen så äter hon vid 18-18.30, 20.30, 22.00, 23-23.30, 01, 03-04, 06-07.. Liiiite för ofta för att jag ska tycka det är okej. För ja, det är oftast jag som får mata henne då Totta aldrig vaknar om nätterna typ..
 
När vi åt middag idag fick Ronja först smaka lite äpple&morotsmums jag gjort till henne. Totta fick henne att äta några skedar faktiskt. Sen fick hon en tallrik med lite kokade ärtor, majs och morotsbitar som hon fick sitta och plocka med. Några hamnade faktiskt i munnen/magen också :)Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: