vulnerable -

Juldagen

På juldagen vaknade vi och gjorde oss i ordning. Jag ville åka och titta vad Elgiganten och Expert hade att erbjuda på mellandagsrean, och så skulle vi även hälsa på Tottas pappa om dom hade tid tänkte vi. Elgiganten hade mycket intressant, men fattig som man är så blev det bara ett USB-minne för min del.. Dock slapp jag betala det då Totta i sista stund hittade en eltandborste han ville köpa, och inte orkade ställa sig i kön, så då fick jag ta det, men han betalade :) Experts rea sög. Märktes knappt vad dom reade där.

Sen for vi iväg till Tottas pappas stuga ute i Ballsta. Där blev vi bjudna på jullunch med bla hemgjord inlagd sill, så jäkla gott! (det tyckte dock inte Ronja som blev dålig i magen på kvällen, förmodligen pga sillen). Blev kvar där i några timmar och fick även lite fika med saffranskaka och bullar, gottans! På vägen hem sen svängde vi in och handlade lite mat, och kvällen spenderades hemma med filmtittande. Vi såg på första Batmanfilmen, av de gamla alltså. Märktes att den var 22 år gammal om man säger så ;)



Vi hade redan fått julklapparna av Torbjörn och Anki, men vi fick i alla fall pengar och trisslotter. Ronja fick ett armband/halsband? av Anki som det står "happy" på. Av farfar fick hon en Hello Kitty gosedjur, svarta strumpbyxor och en svart uggle-tunika. Just den tunikan hade jag spanat in och ville ha, så det var roligt att vi fick den till vår egna lilla uggla :)





Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: