vulnerable -

- Kartfixare

Idag vaknade jag upp först vid halv 10 av grannen. Var mer trött, men det är alldeles för varmt i vårat sovrum, så jag klev upp. Blev samma mjukstart på dagen idag med frukost och tv-tittande. Sen har jag väl inte gjort så jävla mycket ansträngande alls idag. Jag tog hem massa film som jag velat se, och tackar min vän Kickan för att hon påmint mig om filmer på sin blogg.

Tog hem Slumdog Millionaire som vi såg på idag också, eftersom Kickan hade skrivit att den var så bra. Hade inte ens hört talas om den innan det, men sen hörde jag också hur många Oscars den fick och då tänkte jag att den verkligen måste vara något att se. Och det var den ju, kanske inte som jag hade trott, men den var riktigt bra, och annorlunda! Rekommenderas!

La märke till att jag fått hem alla filmer jag hittade, så jag överväger att gå och koppla in datorn till tvvn och se på någon. Haha nu kom jag på vad jag gjorde i fredagskväll efter Musikdirekt; jag satte i datorn med tvn (Totta köpte en sån sladd till mig) och kollade på Ugly Betty, sen satte jag på någon b-komedi och somnade :P

Nåja, jag har fördrivit denna dag med att i flera timmar sitta och knåpa med Eniro och Photoshop för att göra enkla vägbeskrivningar. Dels till Totta som ska till Umeå imorgon kväll, och sen även till mig själv så jag vet hur jag ska köra på torsdag och inte köra fel. Har inte tid med sånna misstag då ser ni, men mer än så kan jag inte säga! Vill bara poängtera att Totta hittar till Umeå, det är bara vägbeskrivning till exakt vart i Umeå han ska bo, och hur han ska hitta till en skola som ligger utanför Umeå.. Han har rätt bra lokalsinne, om ni trodde något annat :P

Men vet ni hur pilligt och knåpigt det är att printscreena en karta och sen klippa ihop den i PS? Försökte först med paint, men det var ju ingen hit då man bara kan ha ett paint-fönster uppe samtidigt. Men i PS gick det rätt enkelt och bra, tills jag skulle skriva ut kartan och det gick åt helvete för jag hade gjort fel pappersformat. Jaja, lätt att ändra till ett annat tänker ni, men NEJ. Jag var tvungen att göra om hela skiten, plus att det är svårt att få med en karta som typ går som ett enda långt streck och tar mer plats än ett A4. Så det var mycket knåp, och sökandet efter rätt funktioner för att göra dittan och dattan. MEN jag fick till det till slut, och även fast det vart rätt litet, så ser man hur man ska köra!

Ni får ett litet smakprov;




M.

GPS?



PUBLICERAT: 2009-03-23, 21:59:59 | URL: http://meast.blogg.se/

Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: