vulnerable -

- Tom hundögon på Blocket kan få mig på fall

Idag vaknade jag rätt sent igen men fortfarande lika trött. Vad är det med mig? Igår vad jag lugn som en Golden Retriver och spenderade kvällen hemma med asgod kinamat och mys i soffan med Madagascar 2 och gotta. Eftersom vi hade sett klart den redan vid 8 satte vi oss och gick igenom Blocket, Ikea, Mio och massa tapetsidor. Jag upptäckte en rolig funktion som kallas "prov tapetsera" och på Flüggers hemsida kunde man tom ladda upp sina egna bilder och måla dom med färg :P

Det är svårt att komma på vilka färger vi ska ha i alla rum och om fondtapeterna kommer passa ihop med dom osv. Imorgon blir det i alla fall en tur till Fresks och Flügger, och då ska jag även passa på att titta på vad dom asfina fototapeterna jag hittade kostar. Jag hoppas någon av dom är lagomt dyr så man iaf kan ha det på en del av väggen, dom var ju så underbart vackra och stämningsfulla. Jag lägger upp några av dom jag hittade också!

Och appropå Golden Retrivers, Totta råkade bara säga igår "ska vi skaffa en hund" och jag slog upp alla annonser dom hade på Blocket och letade. Kom rätt fort fram till att Golden ändå är min favoritras på hundar och alla valpbilderna jag såg, dom är ju bara så underbart söta. Varför ska dom vara så dyra bara? Det är ju rätt tillfälle att skaffa en hund just nu, eftersom valpar kräver rätt mycket tid i början, och det här året kommer jag ju bara jobba 5 timmar om dagen, så tiden är rätt. Det är tyvärr inte ekonomin...


Alla dessa är underbara och om Totta skulle vilja ha den gröna skulle jag gå med på det bara
 för att få en av dessa vackra skapelser. Dock är mina två favoriter dom till höger..


Lite tråkiga färger kankse, men det gör den ju mer svår att bli less på :p
Och den är så harmonisk, tänk er denna i ett vardagsrum, något snyggt!


Marica

Jag älskar också makro bilder. Och det tycker jag att jag är ganska duktig på. Men håller på att försöka lära mig ta andra bilder också. Men det är ju svårt.



Vi ska också skaffa hund. Sen när vi kommer tillbaka till sverige och hittat ett boende vi båda tycker att vi kan skaffa en hund till. Varken jag eller Micke gillar tanken att stänga in en hund i en liten lägenhet.



PUBLICERAT: 2009-01-25, 23:35:47 | URL: http://ventesimo.blogg.se/
Malin

Tänk dej MEJ i ett vardagsrum. Översnyggt! :D ;)



PUBLICERAT: 2009-01-26, 00:54:58 | URL: http://www.backahastar.se

Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: