vulnerable -

- Jag är ingen vidare ressigör jag inte

Idag så skrev vi som sagt en ny annons till lägenheten, så såg jag att man fick lägga upp en film gratis med annonsen. Så då skulle jag filma lägenheten. Haha fick göra om flera gånger, dels för att jag fick med alla fula banankartonger, dels för att jag missade vissa ställen. Och första gången hade jag på mig mina gristofflor, så det vart värsta hasandet från dom :p Suck, filmen vart inte så bra, men vi laddade upp den i alla fall.

Sen när jag gick in på annonsen för att titta hur den blev visade det sig att dom bara tog med dom 30 första sekunderna i klippet så varken sovrummet eller vardagsrummet hann man få en skymt av :( Menmen, tror i alla fall att det här annonsen kommer väcka mer intresse än den gamla!

Tur nog så kommer vi ha kvar lägenheten hela Februari också så då har vi bestämt att när vi får nycklarna till den nya ska vi börja renovera på en gång där i hallen, sovrummet och gästrummet så att allt sånt är klart när vi börjar flytta dit våra saker. På så vis blir ingenting i vägen eller så :) Dessutom kommer det inte finnas någon stress med att vi måste skynda oss utan vi kommer ju ha flera helger på oss att fixa i lugn och ro och massa vardagkvällar att fixa med också!

Den enda nackdelen med detta är ju att det blir dubbla hyror, men vi har pratat igenom det och vi kommer klara det i alla fall :) Sen fick jag veta idag att jag fick igenom min ansökan om studiemedel så nu känns det också bra. Kommer ju få en liten större summa i slutet av Januari och det passar perfekt till att betala böckerna jag beställde *pust*


Louise

men yeah sweet! (extra pengarna)



vad filmade du med förresten? :O



PUBLICERAT: 2009-01-06, 23:18:33 | URL: http://lphant.blogg.se/
Madde

Ja med min digitalkamera såklart :P



PUBLICERAT: 2009-01-06, 23:20:36 | URL: http://vulnerable.blogg.se/
Jessie

Spanade nyss in din fina film tjejen :) And I like the sound of your piggitofflor ;)

Berätta för mig sen hur det gick med kiket av han/hon som skulle komma...nyfiken jag :p

Good luck chuck!



PUBLICERAT: 2009-01-07, 21:19:05 | URL: http://jasminek.blogg.se/

Ge mig gärna kritik eller gör bara ett avtryck


~ Ditt namn

~ Din e-mail (syns ej, bara för mig)

~ Din blogg/hemsida
___.~ Spara din info?

Kommentar: